info@loomer-sloopwerken.nl 085-0655799 | Actief in Heel Nederland

Aanbouw laten slopen door vakkundig sloopbedrijf

Aanbouw slopen kan nodig zijn om verschillende redenen. Bijvoorbeeld bij de aankoop van een nieuwe woning of omdat de bestaande aanbouw of uitbouw niet meer aan uw wensen voldoet. Een aanbouw is verbonden met het huis. Om schade aan de woning te kunnen voorkomen, dient een aanbouw vakkundig gesloopt te worden. Loomer Sloopwerken is gespecialiseerd in het slopen en verwijderen van allerlei soorten aanbouwen.

Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of deze is verbonden met de woning of garage. Het slopen van een aan- of uitbouw wordt altijd voorafgegaan door een onderzoek. Bijvoorbeeld om te kunnen constateren of de uitbouw dragende muren. Ook is het bij de sloop van een aanbouw belangrijk om te onderzoeken of het dak asbest bevat. Asbest kunt u tevens vakkundig laten verwijderen door Loomer Sloopwerken.

 

Waarom een aanbouw of uitbouw laten slopen door Loomer Sloopwerken?

Een aanbouw is een extra ruimte die aan een woning of garage wordt gebouwd. Vaak om te kunnen beschikken over meer bergingsruimte. Een aanbouw of uitbouw kan uiteraard ook dienen als extra werkplek of slaapruimte op de begane grond. Er zijn verschillende redenen om over te gaan tot het geheel of gedeeltelijk slopen van een uitbouw. Bijvoorbeeld omdat uw toekomstplannen zijn gewijzigd of omdat de extra ruimte uitgebreid moet worden. In alle gevallen staat het team van Loomer Sloopwerken voor u klaar.

Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring om een aanbouw of uitbouw snel en vakkundig te kunnen slopen. Ook als u de ruimte gedeeltelijk wilt laten verwijderen of een doorbraak wilt maken. Het aanbouw slopen laat u liever over aan een gespecialiseerd sloopbedrijf. Dit voorkomt vervelende situaties waar u vooraf misschien geen rekening mee had gehouden. Hierbij kunt u denken aan schade aan de woning of het dak, problemen met elektriciteit of waterleidingen.

 

Hoe gaat het slopen van een aan- of uitbouw in zijn werk?

Een praktische werkwijze is belangrijk bij het slopen van een aan- of uitbouw. Een goede voorbereiding is daarvoor een must. Loomer Sloopwerken voert daarom altijd eerst een onderzoek op locatie uit. Zo kunnen we bepalen of er bijzonderheden zijn waar we tijdens de sloop rekening mee moeten houden. Daarnaast is ook een goede volgorde van werkzaamheden van belang bij het slopen van een aanbouw zoals:

– Onderzoek op locatie voor het inspecteren van de aanbouw. Bijvoorbeeld op de aanwezigheid van asbest, draagconstructies of draagmuren.
– Het afsluiten van elektriciteit, gasleidingen en waterleidingen. Deze dienen op de juiste manier worden afgesloten en afgedopt.
– Verwijderen van ramen, kozijnen, radiatoren en andere losse onderdelen in de aanbouw.

Pas als deze voorbereidingen op de juiste manier zijn getroffen en uitgevoerd, kan er worden begonnen met de sloop van de aanbouw. Bij Loomer Sloopwerken doen we dat altijd aan de hand van een werkplan. Uiteraard is deze geheel afgestemd op uw wensen. Nadat de sloop van de aanbouw of uitbouw is voltooid, zorgen we ook voor de afvoer van het sloopafval. We zorgen ervoor dat de betreffende plaats schoon wordt achtergelaten. Zo loopt een nieuwbouwproject of herindeling geen vertraging op.
Deze ondervloer is vaak een betonnen plaat die door de jaren heen flink is uitgehard. De aanbouw slopen vereist dan ook het juiste zware gereedschap. Daarnaast moet de wanden van de stacaravan worden gemonteerd. Deze bestaan vaak uit meerdere isolatielagen van hout, aluminium en kunststof. Ook het onderstel van de stacaravan moet worden gesloopt. Dit zware ijzeren frame is vaak aangetast door erosie wat het zelf verwijderen bemoeilijkt.

 

Aanbouw laten slopen en bouwpuin direct laten afvoeren

Loomer Sloopwerken is dé specialist in het slopen en afvoeren van alle soorten aan- en uitbouwen. Daarbij voorzien we u altijd van een all-in-one service. Dat betekent dat we niet alleen zorg dragen voor een vakkundige sloop, maar het afval ook direct voor u afvoeren.
Dat doen we door middel van puincontainers die we zelf aanleveren. De volle containers nemen we na de sloop uiteraard ook weer mee.

Zo kunt u direct profiteren van een schone plaats die klaar is voor herindeling of nieuwbouw. Of dat nu gaat om een totaalsloop of aanbouw slopen. Wordt er tijdens de inspectie asbest aangetroffen in het dak van de aanbouw? Ook dan staat Loomer Sloopwerken voor u klaar. Wij zijn een gecertificeerd en bevoegd sloopbedrijf voor het verwijderen van asbest.

 

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan bij Loomer Sloopwerken als u een aanbouw wilt laten slopen. Deze prijsopgave stemmen we geheel af op uw wensen en behoeften. We streven ernaar om u binnen 24 uur van een passend voorstel te voorzien. Omdat Loomer Sloopwerken actief is binnen heel Nederland, kunnen we de sloop van uw uitbouw snel inplannen en realiseren.

Contact

Stuur een berichtje...

    Verzend Bericht