info@loomer-sloopwerken.nl 085-0655799 | Actief in Heel Nederland

Betonvloer laten slopen binnen woning of schuur

Een betonvloer slopen laat uw liever over aan een ervaren sloopbedrijf. Loomer Sloopwerken is gespecialiseerd in het slopen van allerlei soorten vloeren. Van dekvloeren tot aan gewapende betonvloeren binnen uw woning, schuur of garage. Desgewenst zorgen we ook voor het snel en vakkundig afvoeren van afval. Een betonvloer laten slopen door Loomer Sloopwerken doet u daarnaast altijd voor een voordelige prijs.


Waarom u een betonvloer slopen beter kunt uitbesteden

Het slopen van een betonnen vloer binnen uw woning of garage is een zware klus en vergt behoorlijk wat fysieke inspanning. Ook het gebruik van het juiste gereedschap is van belang. Daarmee voorkomt u schade aan de fundering of naastgelegen muren en objecten. Een betonvloer slopen kunt u daarom beter uitbesteden aan een erkend sloopbedrijf.

De klus loopt op deze manier geen vertraging op en wordt op de juiste manier uitgevoerd. Daarnaast beschikt Loomer Sloopwerken over de juiste materialen zoals bijvoorbeeld elektrische breekhamers. Ook de sloop van dikke of gewapende betonvloeren vormt daardoor geen probleem. De betonvloer slopen verloopt niet alleen vlot, maar ook veilig.


Binnenvloer of buitenvloer van beton laten verwijderen

Loomer Sloopwerken is werkzaam door heel Nederland. Dat betekent dat we uw betonvloer snel en vakkundig kunnen slopen, ongeacht uw locatie. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of u een binnenvloer of buitenvloer wilt laten verwijderen. Enkele voorbeelden zijn:

– Slopen van betonvloeren in de woning of garage
– Betonplaten laten slopen in de tuin
– Betonvloer laten slopen
– Sloop binnen en buitenvloeren van gewapende beton
– Slopen van dekvloeren en funderingen

Ongeacht in welke plaats of locatie u een betonvloer wilt laten slopen, Loomer Sloopwerken staat voor u klaar. Van analyse tot sloop en opruimwerkzaamheden. Puinafval voeren wij desgewenst ook voor u af. Ook voor de aan- en afvoer van puincontainers wordt gezorgd.

Beschikt u niet over de juiste stroomvoorzieningen? Ook dan kunt u op onze ervaring en vakmanschap rekenen. We zorgen voor een krachtige aggregaat zodat de betreffende vloer met professionele luchthamers kan worden gesloopt.


Afval direct laten afvoeren na de sloop van betonnen vloeren

Binnen ons team hechten we veel waarde aan klanttevredenheid. Het verlenen van een uitstekende service helpt ons daarbij. Een betonvloer laten slopen geeft veel afval. In de vorm van puin, maar ook als het aankomt op stof en gruis. Bij Loomer Sloopwerken zorgen we niet alleen voor een professioneel sloop van de betonnen vloer. Het vrijgekomen puin voeren we desgewenst ook voor u af.

We hebben de beschikking over stevige puincontainers waarin het afval kan worden afgevoerd. De ruimte blijft daardoor niet alleen schoon en overzichtelijk, maar ook veilig. Daarnaast biedt het direct laten afvoeren van puin nog meer voordelen. De ruimte is namelijk direct klaar voor wederopbouw of het laten storten van een nieuwe vloer.


Sloopbedrijf voor sloopwerken door heel Nederland

Loomer sloopwerken verzorgt sloopwerkzaamheden door heel Nederland. U bent dus niet gebonden aan een plaatselijk sloopbedrijf dat in veel gevallen een hoger tarief hanteert. Of u nu een betonvloer wilt laten slopen in Noord-Holland of Gelderland. Doordat we de beschikking hebben over een uitgebreid netwerk van vakmensen, kunnen we uw sloopwerkzaamheden altijd snel inplannen. Uw verbouwing of renovatie hoeft op deze manier geen vertraging op te lopen.


Een betonvloer laten slopen: wat zijn de kosten?

De kosten voor het vakkundig laten slopen van betonnen vloeren lopen uiteen. Dit heeft te maken met verschillende factoren zoals de afmeting, de dikte en de soort betonvloer. Het slopen van een vloer met bewapening neemt als vanzelfsprekend meer tijd in beslag dan het verwijderen van een dunne betonvloer. Dat geldt ook voor betonvloeren die uit gedateerde woningen of schuren moeten worden gesloopt. Deze constructie vereist meer inzet en gereedschap, omdat ze naast beton in veel gevallen ook pek en teer bevatten.


Vrijblijvende offerte voor sloopwerkzaamheden aanvragen

Uiteraard voorzien we u graag van een maatwerk prijsopgave als u uw betonvloer wilt laten slopen. Het offerteformulier kunt u desgewenst voorzien van foto’s zodat wij de situatie beter kunnen inschatten. Daarnaast kunt u ook aangeven op welke locatie u de betonvloer wil laten slopen en of deze op dit moment bewoond is.

Wilt u het afval ook af laten voeren? Geef dit dan eenvoudig aan binnen het formulier. De kosten voor het laten slopen van een betonvloer kunnen aan de hand van een offerte tevens eenvoudiger worden gespecificeerd. Het aanvragen van een offerte bij Loomer Sloopwerken is uiteraard geheel vrijblijvend. Zodra we uw aanvraag in goede orde hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Contact

Stuur een berichtje...

    Verzend Bericht