info@loomer-sloopwerken.nl 085-0655799 | Actief in Heel Nederland

Casco slopen van uw woning door Loomer Sloopwerken

Loomer Sloopwerken is dé specialist in het casco slopen van uw woning. Deze projecten worden ook wel renovatie of restauratie sloop genoemd. Het casco slopen van een woning kan nodig zijn omdat u de indeling van de ruimte wilt veranderen. Hierbij kunt u denken aan het verwijderen van inpandige ruimtes of het doorbreken van muren. Bij het casco slopen van uw woning is het van belang dat de dragende delen en constructies intact blijven. Dit kunnen muren en binnenmuren zijn, maar uiteraard ook kozijnen. Bij Loomer Sloopwerken is de casco sloop van uw woning in vertrouwde en professionele handen.


Wanneer is casco sloop van een woning noodzakelijk?

Er zijn veel situaties waarin er kan worden besloten om over te gaan tot een casco of restauratie sloop van een woning. Bijvoorbeeld omdat u uw oude woning wilt moderniseren of omdat u de ruimte binnen uw bestaande huis van een nieuwe indeling wilt voorzien. Een casco sloop wordt ook toegepast bij verbouw of renovatie projecten. Andere redenen om te kiezen voor een casco woning sloop zijn:

– Bij renovatieprojecten
– Herindeling van de woonruimte
– Gedateerde woningen
– Aankoop van een nieuwe woning

Heeft u een gedateerde woning gekocht en wilt u deze opnieuw laten indelen?
Ook dan biedt een casco sloop uitkomst. Loomer Sloopwerken is gespecialiseerd in diverse soorten renovatie en restauratie sloop. Dat kan een woning zijn, maar uiteraard ook een garage. Het casco laten slopen van een woning biedt meer mogelijkheden op het gebied van ruimte indeling. Deze projecten vergen als vanzelfsprekend een diepgaand onderzoek, voorafgaand aan de sloop.


Waarom vergt het casco slopen van een huis een professionele voorbereiding?

Een woning is voorzien van een constructie met dragende delen. Deze zorgen ervoor dat het huis solide blijft. Deze dragende binnenmuren mogen tijdens een casco sloop niet worden verwijderd. Dit zou de constructie van de woning in gevaar brengen. De voorbereiding op deze sloopwerken bestaat dan ook altijd uit een grondig onderzoek. Tijdens deze inspectie wordt de woning gecontroleerd op dragende delen en muren.

Deze worden door Loomer Sloopwerken zorgvuldig in kaart gebracht. Pas daarna kan er worden gestart met het gecontroleerd slopen van inpandige ruimtes, muren en kozijnen. Het casco slopen van een woning vereist ervaring en inzicht, maar ook het gebruik van de juiste materialen is belangrijk. Daarom kunt u deze sloopwerken het beste overlaten aan een vakkundig sloopbedrijf.


Inpandig slopen van een woning: van bouwplan tot aanvang van de casco sloop

Een restauratie of renovatie sloop van een huis wordt altijd voorafgegaan aan een diepgaand onderzoek. Zo kunnen dragende delen in kaart worden gebracht en ontstaat er tijdens de casco sloopt geen schade aan de bouwconstructie van het huis. Als het onderzoek is afgerond, dan wordt er in samenspraak met u een plan opgezet voor de casco sloop.

In dit sloopplan wordt zowel de tijdsduur van het gehele project als de aparte onderdelen aangegeven. Zo weet u tijdens het casco slopen van uw woning precies waar u aan toe bent. Daarnaast voorzien we u bij Loomer Sloopwerken altijd van één vast aanspreekpunt gedurende het gehele sloopproject.

Het plan geeft tevens duidelijkheid over de specifieke kenmerken van uw woning. Omdat deze kenmerken voor elk gebouw verschillend zijn, wordt onze werkwijze daarop afgestemd. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat uw woning als rijksmonument staat geregistreerd. In dat geval is het zeker belangrijk om specifieke elementen tijdens de sloop te behouden.


Wat is de werkwijze van Loomer Sloopwerken bij een casco woning sloop?

Nadat het betreffende pand is ontruimd, de analyses zijn afgerond en het werkplan is opgesteld, kan er worden begonnen met de casco sloop van uw woning. Daarvoor maken we gebruik van professionele gereedschappen en materialen. Deze maken het sloopwerk niet alleen eenvoudiger, maar ook sneller en veiliger.

Bij Loomer sloopwerken maken we bijvoorbeeld gebruik van diverse soorten handgereedschap, maar ook van miniladers, shovels en minikranen die geschikt zijn voor inpandig gebruik. OM overlast van stof te kunnen voorkomen, maken we tevens gebruik van een stofemissie beheersysteem.

Dit systeem beperkt de luchtvervuiling in de ruimte, veroorzaakt door stof. Loomer Sloopwerken voert de casco sloop van uw woning altijd uit binnen een team van vakmensen met veel ervaring op het gebied van renovatie en restauratie sloopwerkzaamheden.


Offerte aanvragen voor casco sloopwerkzaamheden

Wilt u de casco sloop van uw woning liever uitbesteden aan een ervaren en vakkundig sloopbedrijf? Bij Loomer Sloopwerken staan we graag voor u klaar. Dat kan nodig zijn voor renovatie of restauratie sloop van alle soorten woningen. De werkzaamheden worden voorafgegaan door een grondige inspectie en uitgevoerd aan de hand van een maatwerk plan. Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor een professionele casco sloop van uw woning.

Contact

Stuur een berichtje...

    Verzend Bericht