info@loomer-sloopwerken.nl 085-0655799 | Actief in Heel Nederland

Muren laten slopen door een betrouwbaar sloopbedrijf

Muren slopen of doorbreken is een vak apart. Voor deze sloopwerkzaamheden is ervaring en technisch inzicht vereist. Een muur kan namelijk onderdeel uitmaken van de dragende constructie binnen uw woning. Een grondig onderzoek voorafgaand aan de sloop is dus van cruciaal belang. Loomer Sloopwerken is gespecialiseerd in het slopen van allerlei soorten wanden en muren. Dit kan om draagmuren gaan, maar ook om muren van beton, metselwerk of gipswanden. Als ervaren sloopbedrijf staan we voor u klaar als u muren binnen uw woning, garage of aanbouw wilt laten slopen.

Zelf muren slopen of overlaten aan een gespecialiseerd sloopbedrijf?

Kleine losstaande wanden kunt u zelf zonder problemen verwijderen. De sloop van muren die onderdeel uitmaken van een ruimte binnenshuis laat u liever over aan een ervaren sloopbedrijf. In de eerste plaats omdat een grondig onderzoek nodig is. Tijdens deze inspectie controleren we of de muur een dragende functie heeft. Zo kunnen we schade aan de constructie of instabiliteit voorkomen. Daarnaast is het ook belangrijk om te bepalen hoe de muur verbonden is met de vloer. Dat is belangrijk, zeker als deze behouden moet blijven.

Natuurlijk kunt u ook op ons vakmanschap rekenen als u naast de muur ook de vloer wilt laten slopen. Muren slopen geeft als vanzelfsprekend veel afval in de vorm van puin. Ook dat is een reden waarom u deze sloopwerken liever uitbesteed. Loomer Sloopwerken zorgt namelijk niet alleen voor een professionele sloop, maar levert de ruimte ook bezemschoon op. Dat betekent dat sloopafval zoals puin en beton direct door ons worden afgevoerd.

Loomer Sloopwerken is gespecialiseerd in het slopen van alle soorten muren en wanden

Als erkend en betrouwbaar sloopbedrijf zijn we gespecialiseerd in het slopen, doorbreken en verwijderen van allerlei soorten muren. Bijvoorbeeld binnen uw badkamer, keuken of woonkamer. Ook muren op een bovenverdieping kunnen door ons vakkundig worden gesloopt. Enkele voorbeelden van afscheidingen en muren die wij slopen zijn:

– Betonmuren
– Wanden van metselwerk
– Systeemwanden
– Houten wanden
– Muren van gips of ytong

Wilt u een muur binnen de woning slechts gedeeltelijk laten slopen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Bijvoorbeeld als u een doorbraak wilt maken van de keuken naar de woonkamer of een andere ruimte. Het deels laten slopen van muren kan bijvoorbeeld noodzakelijk zijn als het gaat om een dragende muur.

Vakkundig en professioneel een draagmuur laten slopen

Het slopen van een draagmuur vergt een andere aanpak. Deze muren of wanden hebben een dragende functie op de boven of benedenverdieping van uw woning. Ze kunnen dus niet zomaar worden verwijderd. Na een grondig onderzoek door de vakmensen van Loomer Sloopwerken kan dat wel. Uiteraard gaan hier de nodige voorbereiding aan vooraf en is een goed bouwtechnisch inzicht een vereist. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Muren laten slopen met een draagfunctie vereisen dus een andere aanpak. Zo moet er gebruik worden gemaakt van zogenaamde stempels die de dragende functie van de gesloopte muur en het plafond tijdelijk overnemen. Loomer Sloopwerken is dé specialist in het slopen van dragende muren en wanden. Binnen uw woning, maar uiteraard ook in een aanbouw of garage.

Wanneer muren laten slopen of verwijderen?

Het laten verwijderen of slopen van muren en wanden kan nodig zijn om de meest uiteenlopende redenen. Misschien omdat u twee kamers met elkaar wilt verbinden om meer ruimte te kunnen creëren. Ook bij een verbouwing of renovatie kan het nodig zijn om overbodige muren te laten slopen. Zo kan de indeling van de woning worden gewijzigd.

Daarnaast kunnen ook wanden of muren in een keuken worden gesloopt of deels doorbroken. Bijvoorbeeld als u een woonkeuken wilt creëren of deze ruimte meer wilt betrekken bij de woonkamer. In alle gevallen staat Loomer Sloopwerken voor u klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen voor het laten slopen van muren

Loomer Sloopwerken is werkzaam binnen heel Nederland. Doordat wij beschikken over een groot team van ervaren vakmensen, kunnen we elke sloopklus snel en correct uitvoeren. Voor het laten slopen van muren kunt u eenvoudig online een vrijblijvende offerte aanvragen. Aan de hand van uw specifieke wensen en eisen, doen we u zo snel mogelijk een maatwerk prijsopgave toekomen.

In overleg met u wordt er zo snel mogelijk een afspraak ingepland. Op deze manier loopt uw verbouwing of renovatie geen vertraging op. Uiteraard zorgen wij ook voor de aan- en afvoer van een puincontainer en leveren we de betreffende ruimte altijd bezemschoon op. U heeft dus nergens omkijken naar.

Contact

Stuur een berichtje...

    Verzend Bericht