Beton hakken

Ons proces

Hoe het werkt

Betonvloer slopen? Snel en goedkoop!

Een betonvloer slopen is en blijft een zware klus. Niet iedere betonvloer laat zich namelijk met een handmoker in stukken slaan. Vaak is hiervoor het juiste gereedschap nodig in de vorm van elektrische breekhamers met daarin een scherpe punt of platte beitel afhankelijk van de soort vloer.

Sloopbedrijf Loomer beschikt over diverse soorten breekhamers, van een kleine lichte breekhamer voor de hele dunne vloeren tot zware 35 kilogram wegende breekhamers voor de dikke en vaak gewapende betonvloeren.

Daarnaast zijn er nog een aantal ´tussen soorten´ breekhamers. we hebben in ieder geval alles in huis om elke betonvloer te kunnen slopen. Voor het afvoer van het vrijgekomen puin gebruiken wij een puinschep, kruiwagens en een kleine of grote puincontainer. En natuurlijk niet te vergeten een aantal sterke mannen om het puin af te voeren naar de container buiten.

Binnen en buiten

Wij slopen zoals gezegd iedere betonvloer. het maakt daarbij ook niets uit of deze binnen in de woonkamer, de douche of ergens op een camping ligt. Zolang er stroom aanwezig is waar we gebruik van kunnen maken slopen wij ook dar uw betonvloer. mocht er onverhoopt geen stroom aanwezig zijn, dan is dat zeker geen probleem. Laat het even weten in uw offerte aanvraag en wij zullen dan zware aggregaat met compressor meenemen zodat we de betonvloer kunnen slopen met luchthamers.

Meest voorkomende opdrachten

– Betonvloer slopen woning
– Betonvloer slopen bedrijf
– Betonvloer slopen schuur
– Betonplaat slopen tuin
– Betonvloer laten slopen
– Betonnen vloer slopen
– Gewapende betonvloer slopen
– Dekvloer slopen
– Fundering slopen
– Afvoer vrijgekomen afval

Wat kost een betonvloer slopen

Het is voor ons onmogelijk om hier een vaste vierkante meter prijs te noemen. U zult begrijpen dat niet iedere vloer het zelfde is wat betreft afmetingen en dikte. Ook belangrijk is om te weten of er wapening aanwezig is en het soort beton dat gebruikt is. Wij begrijpen dat u hier geen verstand van heeft daarom is het belangrijk om een aantal foto’s mee te sturen. Vaak kunnen we dan wel zien waar we mee te maken hebben. Vooral in de wat oudere woningen werd vroeger vaak ook beton met pek en teer gebruikt. Dit spul is echt keihard en laat zich zeer moeilijk verwijderen. Wanneer u een offerte aanvraagt voor het laten slopen van een betonvloer dan kunt u via ons offerte formulier dit allemaal aangeven en kunnen wij aan de hand daarvan een juiste (en zeer scherpe) prijs bepalen. Ook kunt u tijdens het aanvragen van een vrijblijvende offerte / prijsopgaaf via het offerte formulier eventueel een of meerdere foto’s toevoegen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

T. 085-0655799
E. info@loomer-sloopwerken.nl

Werkgebied door heel Nederland zonder voorrijkosten!

Maak u start met een

Soortgelijk Project

WAAROM SLOOPBEDRIJF LOOMER?

Een betaalbare sloopbedrijf

Weinig overheadkosten, geen duur en fancy kantoor en altijd op zoek naar de oplossingen. Dit maakt dat wij de beste prijs hebben.

WERKZAAM IN HET HELE LAND

Wij hebben een landelijke dekking en onze opdrachtgevers bevinden zich dan ook door het hele land in Nederland.

EEN PROFESSIONEEL TEAM

Wij hebben een team van goed gekwalificeerde professionals bij elkaar kunnen krijgen om al onze particuliere en zakelijk klanten te bedienen.

× Whatsapp nu!