Brandschade

Ons proces

Hoe het werkt

BRANDSCHADE

Brandschade in uw woning of bedrijfspand is iets waar u liever niet aan denkt. Toch zit een calamiteit in een klein hoekje. Het is dan fijn als er professionals voor u klaar staan om u te helpen om er zo snel weer bovenop te komen. Loomer Sloopwerken staat tot u dienst om dit complete proces voor u uit te voeren.

Als de verzekeraars alle schade heeft opgenomen en het pand is vrijgegeven, dan zijn het vaak de slopers en de schoonmakers die het eerste aan de slag gaan.

Echter:

Loomer zorgt er voor zo snel mogelijk na het incident op de plaats van de calamiteit aanwezig te zijn. Wij kunnen het gehele proces voor u uit handen nemen. Zowel het opnemen van de schade, het uitvoeren van razendsnelle eerste herstelwerkzaamheden om verdere schade te voorkomen. Ja, zelfs het contact met uw verzekeringsmaatschappij nemen wij voor u uit handen.

U kunt ons zien als een all-in-one projectmanager als het gaat om brandschade afhandeling.

IK HEB BRANDSCHADE, WAT DOE IK NU?

Neem zo snel mogelijk contact op met het calamiteiten service team van Loomer Sloopwerken bij een brandincident. Ons team is in heel Nederland actief en heeft veel ervaring met dergelijke projecten. Grote branden en kleine branden, bij elke calamiteit zorgen wij dat we binnen 1 uur aanwezig zijn.

De Loomer coördinator van uw calamiteit zal u geruststellen en vakkundig alle benodigde acties uitvoeren die nodig zijn om de brandschade te beperken en zo snel mogelijk tot renovatie overgaan.

Neem vandaag nog contact met ons op en zorg dat u ingeschreven staat bij onze calamiteiten service.

Want ook al denken we er liever niet aan, een ongeluk zit in een klein hoekje.

Loomer Sloopwerken, uw eerste hulp bij brandschade.

Binnen een uur ter plaatse

Bel ons: 085-0655799

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

T. 085-0655799
E. info@loomer-sloopwerken.nl

Werkgebied door heel Nederland zonder voorrijkosten!

Maak u start met een

Soortgelijk Project

WAAROM SLOOPBEDRIJF LOOMER?

Een betaalbare sloopbedrijf

Weinig overheadkosten, geen duur en fancy kantoor en altijd op zoek naar de oplossingen. Dit maakt dat wij de beste prijs hebben.

WERKZAAM IN HET HELE LAND

Wij hebben een landelijke dekking en onze opdrachtgevers bevinden zich dan ook door het hele land in Nederland.

EEN PROFESSIONEEL TEAM

Wij hebben een team van goed gekwalificeerde professionals bij elkaar kunnen krijgen om al onze particuliere en zakelijk klanten te bedienen.

× Whatsapp nu!