Koppensnellen

Koppensnellen

is ons specialisme

U kunt het koppensnellen met een gerust hart aan ons van Loomer sloopwerken overlaten. Als u net een heikarwei achter de rug hebt en de heipalen moeten geprepareerd worden om aangesloten te worden op de rest van de fundering, dan zit u bij ons goed!

Koppensnellen is het bewerken van heipalen zodat de fundering op de geheide palen kunnen worden aangesloten. Onze vakmensen kunnen uitstekend bepalen hoe deze klussen het best aangepakt kunnen worden op basis van uw fundering en de toekomstige functie van het gebouw. Vraag hieronder direct een offerte op maat aan voor alle kleine en middelgrote klussen.

Wij leggen het koppensnellen graag aan u uit

Het deel van de heipaal dat boven de grond uitsteekt wordt afgebikt, zodat de bewapening die in de heipaal zit bloot komt te liggen. De bewapening blijft intact. Doordat de bewapening bloot gelegd wordt, kan deze worden vastgemaakt aan de toekomstige bewapening van de fundering van het gebouw dat er op wordt gebouwd. Daarmee vormt de fundering een massief geheel met de heipalen.

Wij werken met betrouwbare specialisten

Het afhakken van de bovenkant van een heipaal klinkt wellicht simpel, toch is koppensnellen absoluut vakwerk. De betonnen heipalen zijn erg hard en bovendien passen wij ons werk aan op het type gebouw dat zal verreizen.

Bovendien hebben wij het juiste gereedschap om goed en efficiƫnt door het harde beton heen te komen, zonder de bewapening te beschadigen. Dit gebeurt vaak met een zogenaamde sloophamer of drilboor. Het verzamelen van het puin dat er vanaf komt behoort standaard tot onze werkzaamheden. In overleg en tegen een meerprijs kunnen we het puin ook voor u afvoeren.

Vakmensen door heel Nederland

Aan onze vakmensen stellen wij hoge eisen. Zij worden op ervaring, netheid en klantgerichtheid geselecteerd. Dat betekent niet alleen dat zij precies weten wat er moet gebeuren om een klus goed uit te voeren, ze staan u ook nog eens netjes te woord. Waar dat gewenst is denken ook de vakmensen met u mee over een succesvolle uitvoering van uw werkzaamheden. Wij werken met gespecialiseerd eigen personeel. De vakman die voor u werkt is daardoor snel beschikbaar.

Wij kennen de verschillende toepassingen

Er zijn veel factoren die een rol spelen bij een goede fundering en dat maakt het koppensnellen tot een specialistisch vak. Verschillende soorten grond stellen verschillende eisen aan de lengte en de dikte van de heipalen. Een woonhuis heeft een andere fundering nodig dan een flatgebouw van tien verdiepingen. Voor tal van gebouwen en grondsoorten zijn verschillende mogelijkheden. Dat wordt bepaald door de aard van de fundering en de grootte van de blootgelegde hoeveelheid bewapening. Elke heipaal vereist een iets andere aanpak. Wij weten precies welke het beste bij uw situatie past.

Koppen kraken of koppensnellen?

Koppen kraken gebeurt met behulp van een kraan. Die machine knijpt de heipaal kapot. Dat gaat veel sneller en is, mede daardoor, vaak goedkoper dan koppensnellen. Het probleem met koppen kraken is dat de gekraakte palen vaak niet meer aan kwaliteitseisen voldoen. En dus zijn ze vatbaarder voor problemen achteraf. Hierdoor worden de palen afgekeurd, waardoor er opnieuw moet worden geheid.

De handeling van het koppensnellen is vaak iets duurder dan die van het kraken van de koppen. Netto pakt de koppensnelmethode die wij gebruiken echter vaak goedkoper uit omdat de palen met deze techniek vrijwel nooit afgekeurd worden.

Wij werken persoonlijk en op maat

De vele toepassingen waarbij koppensnellen vereist is, vereisen ook telkens een aanpak op maat. Wij helpen u daar uiteraard graag bij. Bij het opmaken van een offerte nemen wij persoonlijk contact met u op om ervoor te zorgen dat wij zo goed mogelijk op de hoogte zijn van de situatie bij uw klus. Het is fijn als we alles dan goed met u kunnen doornemen. Op basis daarvan gaan wij aan de slag.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

T. 085-0655799
E. info@loomer-sloopwerken.nl

Werkgebied door heel Nederland zonder voorrijkosten!

Maak u start met een

Soortgelijk Project

WAAROM SLOOPBEDRIJF LOOMER?

Een betaalbare sloopbedrijf

Weinig overheadkosten, geen duur en fancy kantoor en altijd op zoek naar de oplossingen. Dit maakt dat wij de beste prijs hebben.

WERKZAAM IN HET HELE LAND

Wij hebben een landelijke dekking en onze opdrachtgevers bevinden zich dan ook door het hele land in Nederland.

EEN PROFESSIONEEL TEAM

Wij hebben een team van goed gekwalificeerde professionals bij elkaar kunnen krijgen om al onze particuliere en zakelijk klanten te bedienen.

× Whatsapp nu!