Cleaning service

Ons proces

Hoe het werkt

Cleaning service

Trekt u in een nieuw pand dat net opgeleverd is, dan moet u een professioneel bedrijf inschakelen voor de bouw schoonmaak. Hiervoor kunt u terecht bij Loomer Sloopwerken schoonmaakdiensten. Wij zijn er namelijk voor zowel periodieke schoonmaak van bijvoorbeeld kantoren en scholen, als voor éénmalige specialistische schoonmaakwerkzaamheden. Met al meer dan 21 jaar ervaring hebben wij de juiste kennis en kunde in huis om precies te weten hoe we uw bouw schoonmaak het beste aan kunnen pakken.

Bouw schoonmaak op maat door Loomer Sloopwerken Schoonmaakdiensten

Bij ons profiteert u altijd van een persoonlijke en flexibele service. Iedere opdracht is anders, daarom horen wij graag hoe we u van dienst kan zijn en passen we onze dienstverlening aan op uw wensen. Voor een frisse start in uw nieuwe woning of bedrijfspand kiest u dan ook voor de bouw schoonmaak van Loomer Sloopwerken Vaak is er namelijk nog niet schoongemaakt na de oplevering van een pand. Als u Loomer Sloopwerken inschakelt, dan zal het pand grondig worden schoongemaakt. Zo worden stickers, lijmresten, bouwstof en restjes bouwmaterialen vakkundig verwijderd. De ruimte wordt geveegd, gestoft en gestofzuigd om al het bouwstof goed te kunnen verwijderen. Met behulp van een natte doek wordt alles volledig stofvrij gemaakt. Het sanitair reinigen wij en vervolgens zorgen we ook voor streeploos schone ramen.

Klaar voor gebruik

Na de bouw schoonmaak door Loomer-sloopwerken, is uw pand klaar voor gebruik. Terwijl wij het vuile werk doen, kunt u zich richten op andere zaken, zoals de verhuizing. Graag horen wij wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van bouw schoonmaak. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 2 dagen een offerte.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

T. 085-0655799
E. info@loomer-sloopwerken.nl

Werkgebied door heel Nederland zonder voorrijkosten!

Maak u start met een

Soortgelijk Project

WAAROM SLOOPBEDRIJF LOOMER?

WERKZAAM IN HET HELE LAND

Wij hebben een landelijke dekking en onze opdrachtgevers bevinden zich dan ook door het hele land in Nederland.

EEN PROFESSIONEEL TEAM

Wij hebben een team van goed gekwalificeerde professionals bij elkaar kunnen krijgen om al onze particuliere en zakelijk klanten te bedienen.

× Whatsapp nu!