Asbest

Ons proces

Hoe het werkt

OPEN HAARD OF SCHOUW VERWIJDEREN

Het verwijderen van een open haard of schouw is dé manier om meer ruimte in uw woonkamer te creëren. Zeker als u deze niet of amper nog gebruikt.

Heet u uw schoorsteen al laten verwijderen?

Dan is het verwijderen van de schouw geen complexe klus meer. Het kan echter wel de nodige overlast en afval met zich meebrengen. Voor het netjes slopen van de schouw en het afvoeren van al het sloopmateriaal wordt daarom vaak een professional ingeschakeld.

Loomer Sloopwerken kan voor een concurrerend uurtarief uw schouw compleet verwijderen en afvoeren. Het is wel afhankelijk van de situatie van uw pand.

Heeft u uw schoorsteen al laten verwijderen? Dan is er geen instortingsgevaar. Het rookkanaal en de schoorsteen zijn immers al weg.

Zijn het rookkanaal en de schoorsteen echter nog in uw woning aanwezig? Schakel ons dan in voor het verwijderen van uw schoorsteen. We kunnen voor u een mooi voorstel maken waarin we zowel uw schoorsteen als uw schouw of open haard verwijderen.

Dit noemen wij totale verwijdering.

WAT VALT ER ONDER TOTALE VERWIJDERING?

Bij totale verwijderen spreken wij van het verwijderen van uw schoorsteen, rookkanaal en schouw of open haard van de begane grond tot en met het dak. Dit betekent:

  • Slopen van de schoorsteen op het dak
  • Slopen en verwijderen van het rookkaneel op iedere verdieping
  • Verwijderen van de schouw of open haard
  • Afvoeren van al het puin.

Bent u geintereseerd in de sloopservices van Loomer Sloopwerken? Neem dan nu direct contact met ons op. Aan de hand van uw gegevens zullen wij u een vrijblijvende offerte sturen voor deze klus. Uw open haard, schouw én schoorsteen worden vakkundig en veilig verwijderd, zodat u weer ruimte over houdt voor nieuwe meubels of woningdecoratie. Neem dus contact met ons op en ontvang binnen twee werkdagen een scherp geprijsde offerte.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

T. 085-0655799
E. info@loomer-sloopwerken.nl

Werkgebied door heel Nederland zonder voorrijkosten!

Maak u start met een

Soortgelijk Project

WAAROM SLOOPBEDRIJF LOOMER?

Een betaalbare sloopbedrijf

Weinig overheadkosten, geen duur en fancy kantoor en altijd op zoek naar de oplossingen. Dit maakt dat wij de beste prijs hebben.

WERKZAAM IN HET HELE LAND

Wij hebben een landelijke dekking en onze opdrachtgevers bevinden zich dan ook door het hele land in Nederland.

EEN PROFESSIONEEL TEAM

Wij hebben een team van goed gekwalificeerde professionals bij elkaar kunnen krijgen om al onze particuliere en zakelijk klanten te bedienen.

× Whatsapp nu!