info@loomer-sloopwerken.nl 085-0655799 | Actief in Heel Nederland

Stacaravan laten slopen op een camping door Loomer Sloopwerken

Een stacaravan laten slopen op een camping of vakantiepark? Loomer Sloopwerken staat hierin graag voor u klaar. Wij verzorgen de sloop en afbraak van stacaravans door heel Nederland. Daarin voorzien we u een van een full-service. Dat betekent dat we de standplaats na het slopen van de stacaravan schoon en opgeruimd achterlaten. Daarbij voorzien we u altijd van een op maat gemaakte service die geheel aan uw wensen voldoet.

Wanneer een stacaravan te laten slopen door een vakkundig sloopbedrijf?

Een stacaravan brengt veel plezier en woongenot tijdens een vakantie. Bijvoorbeeld als u beschikt over een standplaats op een camping, chalet- of vakantiepark. Toch kan het voorkomen dat u kiest voor het laten slopen van de stacaravan. Bijvoorbeeld omdat de caravan aan vervanging toe is, omdat de camping ophoudt te bestaan of omdat de stacaravan ernstige gebreken vertoont.

Natuurlijk kunt u een stacaravan ook laten slopen omdat u graag een houten chalet wilt laten plaatsen of omdat u het jaarlijkse staangeld niet meer kunt of wilt voldoen. Wat de reden van de sloop ook is, Loomer Sloopwerken realiseert dit graag voor u. We voorzien u daarbij altijd van een A tot Z ondersteuning.

Snel en vakkundig laten slopen en afvoeren van een stacaravan

In sommige gevallen dient het slopen van een caravan snel te gebeuren. Misschien omdat de standplaats is vergeven aan een andere huurder. Loomer Sloopwerken is actief binnen heel Nederland en beschikt over een groot team. Onze wachttijden zijn daardoor kort. Snel handelen is tevens een reden om de sloop over te laten aan een erkend sloopbedrijf. Het demonteren en afvoeren van een caravan is zwaar werk. Zeker omdat ook het dak en de vloer van de stacaravan gesloopt moeten worden. Andere taken zijn bijvoorbeeld:

– Het demonteren en verwijderen van inboedel (casco sloop)
– Slopen van eventueel aanwezig aanbouw
– Wanden en dak verwijderen
– Terras slopen en egaliseren
– Onderstel van stacaravan en betonnen ondervloer slopen
– Standplaats opruimen en egaliseren

Deze ondervloer is vaak een betonnen plaat die door de jaren heen flink is uitgehard. De sloop vereist dan ook het juiste zware gereedschap. Daarnaast moet de wanden van de stacaravan worden gemonteerd. Deze bestaan vaak uit meerdere isolatielagen van hout, aluminium en kunststof. Ook het onderstel van de stacaravan moet worden gesloopt. Dit zware ijzeren frame is vaak aangetast door erosie wat het zelf verwijderen bemoeilijkt.

Welke voorbereidingen zijn nodig bij stacaravan sloop?

Wilt u het slopen van de stacaravan graag overlaten aan Loomer Sloopwerken? Dan ontzorgen wij u tijdens het gehele proces. Van voorbereiding tot oplevering. In de voorbereiding is het vooral van belang dat de stacaravan wordt afgesloten van gas, water en elektriciteit. Zo kan er op een veilige manier worden begonnen met het slopen en demonteren van de caravan. Ook het bepalen van de locatie is belangrijk. Niet elke camping of vakantiepark is eenvoudig te bereiken. Zeker niet als er tijdens de sloop gebruik moeten worden gemaakt van zwaar materieel zoals kranen of bobcat werk. Loomer Sloopwerken onderzoekt daarom altijd eerst de locatie van de stacaravan.

Zo kunnen we de beste werkwijze bepalen. En is er geen stroom aanwezig op de camping? Bijvoorbeeld omdat de sloop buiten het seizoen plaatsvindt? Geen probleem. We zorgen er altijd voor dat we ter plaatse kunnen beschikken over krachtige aggregaten. Zijn er materiële dingen die u wilt behouden of moeten onze vakmensen ergens anders rekening mee houden tijdens het slopen van de stacaravan? Wij horen het graag. Zo ontzorgen we gedurende het gehele sloopproces. Is uw stacaravan omringd met een aangelegde tuin of terras? Bij Loomer Sloopwerken verzorgen we ook deze saneringen. Daarnaast zorgen we ervoor dat al het afval wordt afgevoerd.

Stacaravan snel en goedkoop laten slopen: vrijblijvende offerte aanvragen

Of het nu gaat om een kleine of grote stacaravan met aanbouw. Loomer Sloopwerken is gespecialiseerd in het slopen van elke soort caravan. Daarbij bieden we voordelige tarieven en de beste service. Onze diensten zijn beschikbaar door heel Nederland. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan als u uw stacaravan snel en vakkundig wilt laten slopen. Bijvoorbeeld op een camping, een chaletpark of een vakantiepark. Natuurlijk zorgen we ervoor dat de standplaats wordt geëgaliseerd en dat sloopafval wordt afgevoerd. Wij streven ernaar om uw aanvraag binnen 24 uur te behandelen. Daarna kan er desgewenst direct een afspraak worden ingepland voor de sloop van uw stacaravan.

Contact

Stuur een berichtje...

    Verzend Bericht