info@loomer-sloopwerken.nl 085-0655799 | Actief in Heel Nederland

Woning laten ontruimen door Loomer Sloopwerken

De ontruiming van uw woning laat u met een gerust hart over aan Loomer Sloopwerken. We zijn gespecialiseerd in de ontruiming van uw woning. Bijvoorbeeld als het gaat om het laten afvoeren van afval bij een verhuizing. Maar ook voor het leeg opleveren van een woning na een overlijden. Onze diensten zijn beschikbaar voor particulieren, maar uiteraard ook voor woningbouwverenigingen. Bij Loomer Sloopwerken ontzorgen we u van A tot Z. Daarbij kunt u een maatwerk dienstverlening verwachten die geheel aan uw wensen voldoet.

Wanneer kiezen voor woningontruiming door een sloopbedrijf?

Het laten ontruimen van een woning kan diverse redenen hebben. Bijvoorbeeld omdat een huur- of koopwoning leeg moet worden opgeleverd. Overgebleven afval laat u dan op een correcte manier afvoeren door een erkend sloopbedrijf. Andere redenen om de ontruiming van uw woning over te laten aan Loomer Sloopwerken zijn:

– Ontruiming na huur, verhuur of verkoop van woningen
– Het ontruimen van een woning na een overlijden
– Bij schade die is ontstaan door wateroverlast of brand
– Ontruiming van een hennepkwekerij in opdracht van de woningbouw

Uiteraard wilt u in alle gevallen dat de ontruiming van uw woning op een professionele wijze wordt uitgevoerd. Processen hoeven op deze manier geen vertragingen op te lopen. Binnen ons team beschikken we over ervaren krachten die het vak goed verstaan. Uiteraard vindt elke ontruiming plaats in overleg met u of de opdrachtgever.

Ontruiming van een woning na een overlijden

Bij het overlijden van een dierbaar persoon komt er veel op u af. Hoewel u in deze periode liever niet denkt aan het praktische gedeelte, is dit in sommige gevallen onvermijdelijk. Bijvoorbeeld als er sprake is van een huurwoning of appartement. Deze woonruimtes dienen na het overlijden van de dierbare zo snel mogelijk leeg te worden opgeleverd.

Bij Loomer Sloopwerken begrijpen we als geen ander dat u deze werkzaamheden in een periode van rouw en verdriet liever overlaat aan een professioneel sloopbedrijf. Het ontruimen van de betreffende woning neemt emoties en herinneringen met zich mee.

Binnen ons team voorzien we u graag van een op maat gemaakte oplossing. Uiteraard zorgen we ervoor dat de woning of het appartement volgens uw wensen én die van de nabestaanden wordt ontruimd. Desgewenst verzorgen we tevens het contact met de verhuurder of woningbouwvereniging.

Afval laten afvoeren en woning leeg opleveren bij verhuizingen

Een ontruiming van een woning kan ook nodig zijn bij verhuizingen. Hoewel eigendommen en dierbare spullen al zijn verhuisd naar de nieuwe locatie, blijft afval achter. Hierbij kunt u denken aan oude vloerbedekking, kartonnen dozen of voorwerpen die u niet wilt meenemen.
Het afvoeren neemt behoorlijk wat tijd in beslag. Deze tijd besteed u liever aan het inrichten van de nieuwe woning. Loomer Sloopwerken staat in dat geval voor u klaar. Onze ontruiming service betekent ook het afvoeren van overgebleven afval én het bezemschoon opleveren van de woning.

Woningontruiming voor zakelijke opdrachtgevers

De diensten van Loomer Sloopwerken zijn ook beschikbaar voor zakelijke opdrachtgevers. Als het gaat om woningontruimingen dan kan dit gaan over woningbouwverenigingen, vastgoed verhuurders of bijvoorbeeld makelaars. Een woningontruiming kan nodig zijn na het ontmantelen van een hennepkwekerij of andere criminele activiteiten.

Een snelle ontruiming van woningen is dan geboden. Binnen ons team hanteren we een snelle en effectieve werkwijze. Omdat we werkzaam zijn in geheel Nederland, kan een opdracht vrijwel direct worden ingepland. En zeker bij een woningontruiming vanwege een hennepkwekerij is dat noodzakelijk.

Ook als een woning snel en correct moet worden ontruimt voor een overdracht staat Loomer Sloopwerken voor u klaar. Dat geldt voor huur- en koopwoningen, maar natuurlijk ook voor bedrijfsruimten, winkels en kantoorpanden.

Vrijblijvende offerte aanvragen voor de ontruiming van uw woning?

Wilt u de ontruiming van uw woning overlaten aan een erkend sloopbedrijf in de buurt? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor woningontruiming door Loomer Sloopwerken. We voorzien u graag van een op maat gemaakte dienstverlening. Uiteraard wordt deze geheel afgestemd op uw wensen en de situatie.

Of dat nu gaat om woningontruiming in opdracht van woningbouwverenigingen of het afvoeren van afval na een verhuizing. Ook voor het laten ontruimen van een woning na een overlijden kunt u op ons rekenen.

Op deze manier kunt u uw aandacht richten op de dingen die voor u in deze periode belangrijk zijn. Nadat we uw aanvraag voor het laten ontruimen van uw woning hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met u op. Graag bespreken we de uitgebreide mogelijkheden met u.

Contact

Stuur een berichtje...

    Verzend Bericht