Betonboringen & Zaagwerk

Betonboringen

Betonboringen en zaagwerk door Loomer Sloopwerken

Loomer Sloopwerken is gespecialiseerd in allerlei soorten betonboringen en zaagwerk voor woningen en bedrijfspanden. Bijvoorbeeld voor het realiseren van;

 • luchtkanalen
 • dakopbouwen
 • lift uitsparingen
 • Doorbraak wand of plafond

Betonboringen en zaagwerk is geschikt voor allerlei soorten wanden, plafonds en vloeren van bijvoorbeeld gewapend beton, natuursteen of zelfs asfalt.

Meer informatie of  een offerte?

Wilt u weten wat uw opties zijn met betrekking tot een betonboring of zaagwerk in steenwerk? Bel ons op 085 – 0655 799 of vul ons offerte formulier in en wij bellen u terug.

Naast een ervaren team beschikken we ook over het juiste materieel. Op deze manier kunnen we altijd een tevreden eindresultaat garanderen.

Meer informatie of een offerte?

 • Snel een scherpe offerte ontvangen? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Bellen mag natuurlijk ook op 085 – 0655 799 en vraag naar afdeling planning.

Betonboren en zaagwerk inzetten tijdens een verbouwing of renovatie

Betonboringen en het bijkomende zaagwerk kan ingezet worden tijdens nieuwbouw, verbouw en renovatieprojecten. Ook bij het casco slopen van een bedrijfshal of kantoorruimte kan het boren of zagen in hard gesteente nodig zijn. Bijvoorbeeld voor het creëren van beluchtingskanalen, het loszagen en demonteren van betonnen balken of vloeren. Andere werkzaamheden waarbij betonboringen ingezet kunnen worden:

 • Creëren van openingen of gaten in gewapend beton, asfalt of natuursteen
 • Uitboren van betonvloeren en wanden in alle diktes
 • Wegzagen van plafondbalken

Betonboringen en zaagwerk kunnen onderdeel uitmaken van een casco sloop of een renovatie sloop. Ook bij een totaalsloop van een bedrijfspand zijn betonboringen in sommige gevallen noodzakelijk. Bij Loomer Sloopwerken beschikken we over ervaren vakmensen, gespecialiseerd in allerlei soorten boringen en zaagwerk. Dat kan verticaal of horizontaal, maar uiteraard ook in een gewenste hoek. Bijvoorbeeld bij het realiseren van trapgaten.

Bij welke verbouw of renovatie projecten gebruik maken van betonboringen?

Bij een ingrijpende renovatie of verbouwing van een zakelijke ruimte, moeten in de meeste gevallen ook bestaande wanden, vloeren en plafonds worden aangepast. Bijvoorbeeld voor het realiseren van een dakopbouw of een trapgat. Ook als er luchtschachten of lift uitsparingen moeten worden aangebracht is betonboren en zaagwerk onmisbaar. Moet de bestaande vloer van een bedrijfsruimte worden verwijderd? Ook dan is boren en zagen een prima optie om de vloer op de juiste manier te kunnen verwijderen. Andere redenen zijn:

 • Realiseren van liftschachten en trapgaten
 • Luchtkanalen en dakopbouw
 • Loszagen van bedrijfsvloeren
 • Beluchting voor kruipruimtes en kelders

Wij helpen u graag verder!

Vraag gratis een Offerte aan.

De werkwijze van Loomer Sloopwerken bij betonboren en betonzagen

Betonboringen en zaagwerk binnen een pand kan niet zomaar worden uitgevoerd. Een grondig onderzoek ter plaatse is noodzakelijk. Tijdens dit onderzoek wordt er onder andere gekeken naar hoe de betonboring het beste kan worden uitgevoerd en waar rekening mee moet worden gehouden. Voorbeelden daarvan zijn onderliggende elektriciteit- en waterleidingen, maar uiteraard ook gasleidingen en vloerverwarming.

Ook moeten de dragende delen van een pand of bedrijfshal in kaart worden gebracht. Dat is bijvoorbeeld extra belangrijk bij het boren of zagen in wanden, plafonds of plafondbalken. De werkwijze van Loomer Sloopwerken voor betonboringen en zaagwerken kan er als volgt uitzien:

 • Locatieonderzoek naar dragende delen of onderliggende leidingen
 • Opstellen van een werkplan wat aan de wensen van de opdrachtgever voldoet
 • Bepalen van de juiste machines en gereedschappen
 • Voorbereiden van de werkruimte
 • Uitvoeren van betonboringen en zaagwerk
 • Afvoeren van sloopafval en bezemschoon opleveren

Het juiste gereedschap voor betonboringen binnen bedrijfshallen

Zagen en boren in beton of ander hard gesteente kan onderdeel uitmaken van een individueel project, een casco of renovatie sloop. In alle gevallen levert het team van Loomer Sloopwerken maatwerk. Elk project heeft namelijk zijn eigen unieke kenmerken. Als sloopbedrijf beschikken over professioneel gereedschap voor betonboringen en zaagwerk. Daardoor kunnen we vrijwel ieder project aannemen en succesvol afronden. Ons ervaren team van vakmensen werkt onder andere met de onderstaande machines:

 • Watergekoelde diamantboren en zagen
 • Waterstofzuigers (voor het afvoeren van stof en water)
 • Draad zaagmachines

Betonboringen kunnen droog of nat worden uitgevoerd. Afhankelijk van het project. Onze zaag- en boormachines zijn geschikt voor alle wanddiktes en zijn hoogfrequent. Dat betekent dat geluidsoverlast tot een minimum kan worden beperkt. Betonboring en zaagwerk door Loomer sloopwerken kan ook worden uitgevoerd in een bedrijfsruimte waar er een verhoogd risico op brandgevaar is. Onze machines kunnen vonkvrij worden gebruikt.

 

Vrijblijvende offerte aanvragen voor betonboren binnen een bedrijfsruimte

Wilt u betonboring en zaagwerk laten uitvoeren binnen een zakelijke ruimte? Dan staat het team van Loomer Sloopwerken voor u klaar. Dat kan binnen een industriële bedrijfsruimte zijn, maar uiteraard ook binnen een winkel- of kantoorpand. Maken de betonboringen onderdeel uit van een casco sloop of een renovatie sloop? Dan voorzien wij u graag van een aantrekkelijke all-in prijsopgave.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor betonboring en zaagwerk. Onze diensten zijn beschikbaar binnen heel Nederland. Naast een persoonlijke en klantgerichte service, voorzien we u uiteraard ook van een concurrerende prijs. Of dat nu gaat om kleine of omvangrijke sloopprojecten. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, voorzien wij u zo snel mogelijk van een op maat gemaakte offerte die geheel aan uw wensen én die van het project voldoen.

Onze Referenties!