Sloopbedrijf Eindhoven

Sloopbedrijf Eindhoven

Sloopbedrijf in Eindhoven

Sloopbedrijf Eindhoven is uw betrouwbare sloopbedrijf. Loomer Sloopwerken is er zowel voor zakelijke als particuliere sloopwerkzaamheden. We zijn gespecialiseerd in totaalsloop, casco en renovatie sloop. Daarnaast verzorgen we ook de sloop van keukens, vloeren, badkamers en schoorstenen. Uiteraard uitgevoerd door een professioneel team van ervaren en vakkundige medewerkers. Ons sloopbedrijf is niet alleen actief in Eindhoven en directe omgeving, maar ook in heel Nederland. Daarbij voorzien we u altijd van een op maat gemaakte service.

 

Betrouwbaar sloopbedrijf omgeving Eindhoven

Klanttevredenheid staat bij Loomer Sloopwerken hoog in het vaandel. Dit bereiken we door het aanbieden van op maat gemaakte diensten, maar ook door de klant te voorzien van een heldere en transparante communicatie. Het team van Loomer Sloopwerken heeft ruim 16 jaar ervaring met allerlei soorten sloopwerkzaamheden. Voor bedrijven en instellingen, maar ook voor particulieren. Onze projecten worden uitgevoerd aan de hand van een werkplan. Voorafgegaan aan een grondig onderzoek ter plaatse, zodat niets aan het toeval wordt overgelaten. Of dat nu gaat om kleine of grote sloopprojecten.Voorbeelden daarvan zijn het slopen van betonnen vloeren, wanden of bijgebouwen. Ook voor veilige en professionele asbestverwijdering staat ons sloopbedrijf in Eindhoven voor u klaar.

Allround sloopbedrijf in Eindhoven en omstreken

Het team van Loomer Sloopwerken heeft ervaring met de meest uiteenlopende sloopwerkzaamheden. Uiteraard worden deze projecten uitgevoerd met professionele gereedschap en het materieel dat daarvoor nodig is. Zo bent u altijd zeker van een goed uitgevoerd project dat helemaal aan uw wensen voldoet. Als sloopbedrijf in Eindhoven hebben we de beschikking over bulldozers, minikranen en diverse soorten ander gereedschap dat nodig is bij het uitvoeren van sloopwerkzaamheden. Voor zowel zakelijke als particuliere doeleinden.

Voorbeelden daarvan zijn het doorbreken van bestaande wanden en muren. Bijvoorbeeld om een zakelijke ruimte of een woning een andere indeling te kunnen geven of als onderdeel van een verbouwing of renovatie. Heeft u een gedateerde woning of bedrijfspand gekocht? Dan biedt Loomer Sloopwerken ook diensten aan zoals totaalsloop, casco of renovatiesloop. Na de sloopwerkzaamheden is de ruimte klaar om opnieuw opgebouwd of ingedeeld te worden. In alle gevallen staat Loomer Sloopwerken in Eindhoven voor u klaar.

Landelijke sloopprojecten voor bedrijven en particulieren

Het werkgebied van Loomer Sloopwerken bevindt zich in heel Nederland. Daar verzorgen we kleine projecten voor particulieren, maar ook omvangrijke sloopwerkzaamheden voor bedrijven, instellingen of ondernemers. Als het aankomt op sloopwerk, is ervaring en een goede voorbereiding een must. Evenals het kunnen beschikken over de juiste mankrachten, machines en gereedschappen. Als sloopbedrijf in Eindhoven voeren we altijd eerst een grondige inspectie uit. Zo kunnen we bepalen welke delen gesloopt kunnen worden of juist behouden moeten blijven.

Ook worden er diverse voorzorgsmaatregelen genomen voor wat betreft leidingen. Bijvoorbeeld van gas, water of elektra. Zo loopt het sloopproject geen vertraging op en ontstaan er tijdens de werkzaamheden geen onveilige of gevaarlijke situaties. Of dat nu gaat om het slopen van een schoortsteen, een schouw op een vloer van gewapend beton. Dat geldt uiteraard ook voor asbestverwijdering. Deze dienst verzorgen wij zowel voor particulieren als bedrijven.

Bijvoorbeeld als u het asbest in uw nieuwe woning wilt laten verwijderen of als de bedrijfsruimte is voorzien van een asbest dak. Als sloopbedrijf voor de omgeving Eindhoven verrichten we onze werkzaamheden zoveel mogelijk op een milieuvriendelijke manier. Dat betekent dat asbest en sloopafval op de juiste manier wordt afgevoerd en verwerkt. Bijvoorbeeld in de door ons aangevoerde puincontainers. Natuurlijk laten we de ruimte na de sloopwerkzaamheden opgeruimd achter.

Vrijblijvende offerte aanvragen bij Loomer sloopbedrijf in Utrecht

Sloopwerkzaamheden laat u natuurlijk het liefst over aan een ervaren en betrouwbaar sloopbedrijf in de buurt van Eindhoven. Loomer Sloopwerken biedt u een 100% tevredenheidsgarantie en een uitgebreid scala aan sloopdiensten. Niet alleen voor zakelijke opdrachtgevers, maar natuurlijk ook voor particulieren. Of dat nu gaat om het laten slopen van een badkamer, een betonnen vloer in de keuken, wanden of muren. Het aanvragen van een op maat gemaakte offerte is bij Loomer Sloopwerken heel eenvoudig.

Bijvoorbeeld omdat u een prijsopgave wilt ontvangen voor de casco sloop van een bedrijfsruimte of woning. Bent u particulier en heeft u een klein sloopproject dat u wilt laten uitvoeren door een ervaren sloopbedrijf in de omgeving van Eindhoven? Ook dan kunt u online een offerte aanvragen via de website van Loomer sloopwerken. Natuurlijk voorzien we u zo snel mogelijk van een maatwerk prijsopgave. Deze voldoet niet alleen aan uw wensen en eisen, maar is tevens voorzien van een concurrerende prijs.

Wij helpen u graag verder!

Vraag gratis een Offerte aan.

erkening

Onze Referenties!