Hak en breekwerk

Hak en breekwerk door Loomer Sloopwerken

Hak en breekwerk binnen een bedrijfsruimte kunt u het beste uitbesteden. Loomer Sloopwerken is gespecialiseerd in alle soorten hak en breekwerk. Voorbeelden daarvan zijn het slopen van betonnen vloeren, muren en funderingen. Dat kan binnen een bedrijfshal zijn, maar ook binnen kantoren, winkels of andere bedrijfsruimte.

Hak en breekwerk kan noodzakelijk zijn bij nieuwbouw, verbouw of renovatie. Binnen ons team beschikken we over ervaren krachten en het juiste materieel. Daardoor is Loomer Sloopwerken dé specialist in diverse soorten hak en breekwerk. Van gewapend beton en dekvloeren tot aan oude funderingen, muren en wanden. We voorzien u altijd van een maatwerk service.

 

Sloopbedrijf voor hak en breekwerk binnen een bedrijfsruimte

Het wegbreken van vloeren of wanden is een zware taak. In veel gevallen gaat het om dikke vloeren, al dan niet met bewapening. Muren die al enige tijd staan of zijn bewerkt met toplagen, kunnen in de loop van de jaren zeer hard zijn geworden. Dat geldt ook voor funderingen. Voor de sloop is het juiste materiaal nodig. Iets waar u als ondernemer niet altijd over beschikt. Ons sloopbedrijf is gespecialiseerd in hak en breekwerk zoals:

  • Betonnen vloeren met bewapening
  • Dekvloeren
  • Betonplaten
  • Funderingen
  • Alle soorten muren en wanden

Daarnaast vergt hak en breekwerk ook onderzoek. Zo kan schade aan leidingen of draagmuren worden voorkomen. Loomer Sloopwerken voert allerlei soorten hak en breekwerk uit. Zowel binnen als buiten. Door onze ruime ervaring in het vak en het inzetten van het juiste materiaal, kunnen we altijd een goed eindresultaat garanderen. Uiteraard kunnen we u ook altijd voorzien van een waardevol advies op het gebied van sloopwerk.

Vloeren en muren binnen een bedrijfspand of winkel laten slopen

Het wegbreken van vloeren of wanden kan nodig zijn tijdens een verbouwing of renovatie. Bijvoorbeeld als de indeling van uw bedrijfsruimte moeten worden aangepast of gemoderniseerd. Een andere indeling vraagt om diverse soorten hak en breekwerk. Dit dient op een professionele manier te gebeuren. Het sloopwerk moet namelijk een aanvulling zijn op de wederopbouw. Bij Loomer Sloopwerken nemen we u deze zorgen graag uit handen.

Het gehele sloopproces kunt u rekenen op een transparante communicatie en één vast aanspreekpunt. Daarnaast werken we binnen ons team altijd via een vooraf opgesteld werkplan. Dit plan wordt afgestemd op uw wensen én de uitkomst van het vooraf uitgevoerde onderzoek. Bijvoorbeeld om te kunnen bepalen welk hak en breekwerk nodig is.

Hak en breekwerk uitbesteden: wat zijn de voordelen?

Als ondernemer wilt u zo snel mogelijk kunnen beschikken over een geschikte bedrijfsruimte die aan uw wensen en die van het bedrijf voldoen. Bijvoorbeeld voor een vlot en goed verloop van de verdere verbouwing of renovatie. Daarom is het verstandig om hak en breekwerk uit te besteden aan een erkend sloopbedrijf. De werkzaamheden worden uitgevoerd door ervaren vakmensen die beschikken over het juiste materiaal. Of dat nu gaat om het slopen van betonnen werkvloeren, betonplaten of muren. Andere voordelen zijn:

  • Hak en breekwerk in heel Nederland
  • Onderzoek vooraf (dragende constructies en leidingwerk)
  • Sloopwerkzaamheden o.b.v een werkplan
  • Afvoeren van slooppuin
  • Snel en bezemschoon opleveren

 

De kosten van hak en breekwerk door een sloopbedrijf

De kosten voor het laten uitvoeren van hak en breekwerk is afhankelijk van een aantal factoren. In de eerste plaats wordt de prijs van de offerte bepaald door de omvang van de sloopwerkzaamheden. Vaak heeft dit te maken met de oppervlakte van de bedrijfsruimte. Ook het type vloer, muur of fundering bepaald de prijs. Gewapende betonvloeren laten zich moeilijker slopen dan dunne dekvloeren of betonplaten.

Als het aankomt op het laten slopen van funderingen, dan is ook de locatie prijsbepalend. Als een fundering moeilijk te bereiken is, dan vergen de sloopwerkzaamheden gespecialiseerd materieel en meer tijd. Bij Loomer Sloopwerken voorzien we u altijd van een concurrerende prijs. Deze wordt samengesteld op basis van uw wensen en behoeften.

Maatwerk offerte aanvragen voor hak en breekwerk in bedrijfsruimtes

Via onze website vraagt u eenvoudig een op maat gemaakte prijsopgave aan. In deze offerte kunt u aangeven om welk soort hak en breekwerk het gaat en wat de oppervlakte van de ruimte is. Wilt u ook andere sloopwerkzaamheden laten uitvoeren door Loomer Sloopwerken? Ook dit verwerken we in een maatwerk prijsopgave. Na uw aanvraag voorzien we u zo snel mogelijk van een antwoord. Omdat wij werkzaam zijn binnen heel Nederland, kan een afspraak snel worden ingepland. De verbouwing of renovatie van uw winkelpand, kantoor of bedrijfshal hoeft op deze manier geen vertraging op te lopen

Wij helpen u graag verder!

Vraag gratis een Offerte aan.

erkening

Onze Referenties!