Circulaire sloop

Circulaire sloop door een ervaren sloopbedrijf

Circulaire sloop laat u bij voorkeur uitvoeren door een ervaren sloopbedrijf. Loomer Sloopwerken is actief binnen heel Nederland. Tijdens onze sloopwerkzaamheden hechten we veel waarde aan hergebruik en recycling. Dat betekent dat circulair slopen zoveel als mogelijk wordt toegepast. Binnen particuliere en zakelijke sloopprojecten. Circulaire sloop houdt in dat we recyclebare materialen zoveel als mogelijk behouden.

Deze kunnen laten weer worden hergebruikt voor diverse bouwstoffen. Daar houden we tijdens de sloop rekening mee. Materialen worden dan ook altijd met een grote zorgvuldigheid gesloopt, ontmanteld en gedemonteerd. Bijvoorbeeld tijdens casco, totaal of renovatie sloopwerkzaamheden. Voorbeelden van materialen die hergebruikt kunnen worden zijn deuren, houten kozijnen en betonpuin. Maar, ook plafonds, wanden en andere houten materiaal komen in aanmerking voor circulaire sloop.

 

Waarom kiezen voor circulaire sloop door Loomer Sloopwerken?

Ook tijdens het uitvoeren van sloopwerkzaamheden is duurzaamheid én oog voor het milieu van belang. Of dat nu gaat om kleine sloopprojecten voor particulieren of omvangrijke zakelijke sloopwerkzaamheden. Voor het team van Loomer Sloopwerken is circulaire sloop dan ook veel meer dan alleen het wegbreken van betonnen vloeren, keukens of badkamers. Dat is de reden waarom we tijdens onze voorinspectie al letten op de aanwezigheid van materialen en grondstoffen die in aanmerking komen voor hergebruik.

Door deze inventarisatie, kunnen we de kosten voor sloopwerkzaamheden eveneens laag houden. Het inwinnen en apart houden van recyclebaar materiaal begint al tijdens de voorbereiding. Bijvoorbeeld als het gaat om renovatie of casco sloop. Materialen die hiervoor in aanmerking komen worden zorgvuldig verwijderd. Daarbij kunt u denken aan wandsystemen, plafonds en kozijnen. Ook delen van het interieur, zoals bijvoorbeeld keukens komen in aanmerking voor circulaire sloop. Deze materialen kunnen worden toegepast voor andere projecten. Slopen kan op deze manier verantwoord en duurzaam.

Sloopbedrijf met oog voor duurzaamheid en het milieu

Duurzaam, of ook wel circulair slopen genoemd, wordt steeds populairder. Enerzijds omdat we met respect om willen gaan met het milieu, anderzijds om een tekort aan grondstoffen in de toekomst te kunnen voorkomen. Loomer Sloopwerken neemt deze taak serieus. We zetten ons dan ook altijd voor 100% in om zoveel mogelijk materialen te kunnen hergebruiken. Dat geldt niet alleen voor kozijnen, balken en plafonds, maar ook voor sloop afval in de vorm van beton of steen. Ook deze bouwstoffen kunnen worden gerecycled.

Daarnaast heeft circulair slopen natuurlijk ook een positieve uitwerking op de kosten. Circulair slopen is echter alleen mogelijk als er de beschikking is over de juiste kennis en materialen. Bij Loomer Sloopwerken passen we diverse innovatieve technieken toe die dit mogelijk maken. Uiteraard uitgevoerd door een ervaren team van vakmensen en op basis van een op maat gemaakt werkplan.

Circulaire sloop projecten voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers

Ook voor u als opdrachtgever is circulaire sloop van Loomer Sloopwerken waardevol. Of dat nu gaat om particuliere of zakelijke projecten. Door het hergebruik van materialen en bouwstoffen, draagt u bij aan een beter milieu. Ook weet u dat materialen van waarde een tweede leven tegemoet gaan. Daarnaast werkt circulair slopen ook geldbesparend. Uiteindelijk heeft dit effect op de totale kosten voor het betreffende sloopproject. Circulair slopen wordt door Loomer sloopwerken op verschillende manieren toegepast.

Bijvoorbeeld bij het slopen van een badkamer, een keuken, garage of betonnen vloer. Ook bij grote projecten is hergebruik van toepassing. Bijvoorbeeld als het gaat om de casco sloop van een woning of bedrijfspand, een renovatie of totaalsloop. Als circulair sloopbedrijf is Loomer Sloopwerken actief in heel Nederland. Voor zakelijke opdrachtgevers en particulieren. Dat doen we aan de hand van een duidelijk stappenplan. Zo weten we zeker dat er geen herbruikbare materialen verloren gaan tijdens de sloopwerkzaamheden.

Online offerte aanvragen voor circulaire sloop

Wilt u een offerte aanvragen voor circulaire sloop? Bij sloopbedrijf Loomer doet u dat heel eenvoudig online. Bijvoorbeeld omdat u uw badkamer, woning of keuken duurzaam wilt laten slopen. Ook voor grote circulaire sloopprojecten in opdracht van ondernemers, architecten of VvE’s kunt u online een offerte aanvragen. Deze is geheel vrijblijvend en wordt afgestemd op uw behoeften en wensen. Na een inspectie ter plaatse kunnen we u direct vertellen welke materialen of grondstoffen in aanmerking komen voor circulaire sloop.

Hierbij kunt u denken aan materialen die verwerkt kunnen worden in andere bouwprojecten zoals bedrijfshallen, winkels, aanbouwen en garages. Uiteraard voorzien we u van een maatwerk prijsopgave met verwerking van de eventuele opbrengsten. Als het aankomt op circulaire sloop, dan kunnen we u altijd voorzien van een passend en persoonlijk advies, afgestemd op uw behoeften. Mede mogelijk gemaakt door onze ruime ervaring in het vak.

Wij helpen u graag verder!

Vraag gratis een Offerte aan.

erkening

Onze Referenties!