Sloopbedrijf Breda

Sloopbedrijf Breda

Sloopbedrijf in Breda

Bent u op zoek naar een sloopbedrijf in Breda? Loomer Sloopwerken staat graag voor u klaar. Wij verzorgen allerlei soorten sloopwerkzaamheden voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers. Het sloopbedrijf van Loomer in Breda bestaat uit een ervaren team van vakmensen. In combinatie met onze ruime ervaring in het vak, kunnen we elk klein of omvangrijk sloopproject uitvoeren. Hierbij kunt u denken aan het slopen van betonnen vloeren en wanden, maar ook aan casco of renovatie sloop. Als hét sloopbedrijf voor Breda en omgeving voorzien we u van een op maat gemaakte en professionele dienstverlening.

 

Professioneel sloopbedrijf omgeving Breda

Het uitvoeren van sloopwerkzaamheden vereist inzicht en ervaring. Niet alleen binnen woningen of aanbouwen, maar ook binnen bedrijfspanden of appartementencomplexen. Omdat er tijdens het uitvoeren van sloopwerkzaamheden ook op de veiligheid van de omgeving én de constructie van het pand moet worden gelet, laat u dit liever over aan een ervaren en betrouwbaar sloopbedrijf. Loomer Sloopwerken voert opdrachten uit voor particulieren, maar ook voor de zakelijke markt. Voorbeelden daarvan zijn sloopprojecten in opdrachten van VvE’s, ondernemers, vastgoedbezitters of architecten. Ongeacht de omvang van de sloopwerkzaamheden, bieden wij onze diensten altijd aan als maatwerk.

 

Sloopwerkzaamheden in Breda voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers

Particuliere sloopwerkzaamheden hebben een ander karakter dan zakelijke sloopdiensten. Binnen woningen, aanbouwen of garages gaat het in de meeste gevallen om het slopen van schoorstenen, vloeren, wanden, keukens of badkamers. Als ervaren sloopbedrijf in Breda voeren we ook sloopwerkzaamheden uit in opdracht van zakelijke opdrachtgevers. Het kan dan gaan om grote sloopprojecten binnen wooncomplexen, fabriekshallen of winkelpanden. Voorbeelden daarvan zijn casco- en renovatie sloop, maar ook hak en breekwerk. Bijvoorbeeld als er sprake is van vloeren en wanden van gewapend beton.

In alle gevallen staat het professionele team van Loomer Sloopwerken voor u klaar. Onze diensten worden altijd aangeboden als maatwerk en uitgevoerd volgens een werkplan. Deze komt tot stand door het vooraf uitvoeren van een onderzoek. Bijvoorbeeld of er sprake is van dragende constructies of als een gedeelte van het pand behouden moet blijven. Door het uitvoeren van een inspectie kan ook worden onderzocht of er sprake is van de aanwezigheid van asbest. Uiteraard is ons sloopbedrijf in Breda ook gespecialiseerd in asbestverwijdering.

 

Sloopbedrijf voor asbestverwijdering omgeving Breda

Asbestverwijdering voor particulieren of zakelijke opdrachtgevers laat u het liefst uitvoeren door een gecertificeerd sloopbedrijf in Breda. Dat is zelfs verplicht bij het laten verwijderen en afvoeren van grote hoeveelheden asbest. Bijvoorbeeld afkomstig uit oude woningen, bijgebouwen of bedrijfshallen. De asbestverwijdering van Loomer Sloopwerken in Breda wordt altijd als maatwerk aangeboden. Daarnaast kan deze dienst ook deel uitmaken van andere sloopdiensten. Zoals bijvoorbeeld een renovatie- of casco sloop van een woning.

Als sloopbedrijf in Breda nemen we daarbij alle wettelijke voorzorgsmaatregelen in acht. U bent dus zeker van een all-in dienstverlening. Binnen ons team zijn we gespecialiseerd in het verwijderen van alle soorten asbest. De werkzaamheden worden volgens de richtlijnen en op een veilige manier uitgevoerd. Zonder dat uw gezondheid of die van de direct omgeving daarbij in gevaar komt. Uiteraard dragen we als professioneel sloopbedrijf in Breda ook zorg voor de afvoer van de asbest.

 

Betonboringen, bobcat werk en hak- en breekwerk

Bent u op zoek naar een ervaren sloopbedrijf in de omgeving van Breda voor betonboringen? Of wilt u diverse soorten hak- en breekwerk laten uitvoeren? Ook dan staat Loomer Sloopwerken voor u klaar. Betonboringen en zaagwerk kunnen nodig zijn bij het renoveren of verbouwen van bedrijfsruimten. Bijvoorbeeld ten behoeve van luchtschachten.

Hak- en breekwerk kan ook worden toegepast binnen woningen en aanbouwen. Hierbij kunt u denken aan het door- of wegbreken van vloeren of wanden. In zijn geheel of gedeeltelijk.
Uiteraard worden deze sloopwerkzaamheden altijd uitgevoerd op basis van een vooraf uitgevoerd onderzoek. Daarbij houden we altijd rekening met uw wensen. Of dat nu gaat om hak- en breekwerk, bobcat werk of betonboringen.

 

Offerte aanvragen bij sloopbedrijf Loomer in Breda

Het aanvragen van een offerte bij sloopbedrijf Loomer in Breda doet u heel eenvoudig online via onze website. Uiteraard voorzien wij u zo snel mogelijk van een op maat gemaakte prijsopgave. Daarbij kunt u rekenen op concurrerende tarieven. Of dat nu gaat om zakelijke sloopwerkzaamheden of sloopwerken voor particulieren. Bijvoorbeeld voor het laten slopen van keukens of badkamers, maar ook voor casco, totaalsloop of renovatie sloop van bedrijfspanden of andere zakelijke ruimtes. Het ervaren team van Loomer Sloopwerken staat voor u klaar. Ongeacht de omvang van uw zakelijke of particuliere sloopproject.

Wij helpen u graag verder!

Vraag gratis een Offerte aan.

erkening

Onze Referenties!