Sloopbedrijf Amsterdam

Sloopbedrijf Amsterdam

Sloopbedrijf in Amsterdam

Als erkend sloopbedrijf in Amsterdam staat Loomer Sloopwerken voor u klaar. Met meer dan 16 jaar ervaring verzorgen wij alle soorten zakelijke en particuliere sloopwerkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van zowel grote als kleine sloopprojecten. Voorbeelden daarvan zijn de casco sloop van een woning of bedrijfspand, asbest verwijdering of renovatie sloop. Ook voor het vakkundig laten slopen van badkamers, vloeren en wanden staat sloopbedrijf Loomer in Amsterdam voor u klaar.

 

Ervaren sloopbedrijf in Amsterdam en omgeving

Loomer Sloopwerken is werkzaam in geheel Nederland. Dat betekent dat u ook gebruik kunt maken van onze diensten als u op zoek bent naar een sloopbedrijf in de omgeving van Amsterdam. Klanttevredenheid en maatwerk staan bij ons hoog in het vaandel. U mag van ons een professionele aanpak en aflevering verwachten. Onze sloopwerken in Amsterdam worden voorafgegaan door een grondig onderzoek. Zo kunnen we een veilige en vlotte werkwijze garanderen, en blijven essentiële en dragende constructies intact.

Sloopwerkzaamheden in Amsterdam voor bedrijven en particulieren

Ons sloopbedrijf in Amsterdam is gespecialiseerd in zowel sloopwerkzaamheden binnen bedrijfshallen, kantoorpanden en fabriekshallen. Maar, ook als het aankomt op sloopwerkzaamheden binnen woningen en appartementen staan we voor u klaar. Ons ervaren team van medewerkers is gespecialiseerd in het vakkundig slopen van muren, wanden, gewapende betonnen vloeren en badkamers. Loomer Sloopwerken in Amsterdam is ook gespecialiseerd in het slopen van schoorstenen en schouwen, evenals het slopen en afvoeren van keukens en aanbouwen.

Waarom kiezen voor gecertificeerd sloopbedrijf regio 020?

Sloopwerkzaamheden vergen de nodige ervaring en een goed inzicht. Op deze manier kan schade aan bouwconstructies die behouden moet blijven worden voorkomen. Sloopwerkzaamheden uitbesteden aan een gecertificeerd sloopbedrijf in Amsterdam voorkomt tevens vervelende en onveilige situaties. Bij de sloop van een woning, badkamer of kantoorpand heeft u immers ook te maken met gas, water- en elektriciteitsleidingen. Het veilig uitvoeren van sloopwerkzaamheden is bij Loomer Sloopwerken altijd een garantie.

Mede omdat elk project begint met een grondig onderzoek ter plaatse. Bij het uitvoeren van projecten zorgen we tevens voor een goede voorbereiding. Daarbij kunt u denken aan het in kaart brengen van dragende delen zoals muren of wanden. Maar, ook het op de juiste manier afsluiten en verwijderen van leidingen hoort daarbij. Als sloopbedrijf in de regio van Amsterdam ontzorgen we u graag. Dat betekent dat we ook voor de aanvoer van materialen en machines zorgen. Uiteraard zorgen we er ook voor dat de ruimte of de locatie schoon en puinvrij wordt opgeleverd. Zo voeren we elk sloopproject in Amsterdam uit als maatwerk.

Sloopbedrijf voor casco en renovatiesloop

Loomer Sloopwerken in Amsterdam is als sloopbedrijf ook gespecialiseerd in het uitvoeren van casco renovatie sloopwerkzaamheden. Deze werkzaamheden kunnen nodig zijn in het geval van renovatie en verbouwingswerkzaamheden. Bijvoorbeeld binnen een woning, maar ook als het gaat om bedrijfspanden en kantorencomplexen. Zoekt u een ervaren sloopbedrijf in Amsterdam voor het laten uitvoeren van casco sloopwerkzaamheden? Ook dan staan we voor u klaar. Bijvoorbeeld omdat u de indeling van een kantoorpand of woning wilt veranderen, waarbij de bestaande muren intact moeten blijven.

Voorbeelden van casco- of renovatiesloop werkzaamheden die worden uitgevoerd door Loomer Sloopwerken in Amsterdam zijn het verwijderen van betonnen vloeren, wanden en muren. Dat kan in zijn geheel of gedeeltelijk. Ook voor de modernisering van een woning of bedrijfspand kan gebruikt worden gemaakt van deze sloopwerkzaamheden. Op basis van onze jarenlange ervaring voorzien we u natuurlijk ook graag van een passend advies. Daarbij voorzien we u natuurlijk van een 100% tevredenheidsgarantie.

Offerte aanvragen bij Loomer Sloopwerken in Amsterdam

Wilt u zakelijke sloopwerkzaamheden laten uitvoeren in Amsterdam? Of bent u als particulier in de regio 020 op zoek naar een ervaren sloopbedrijf? Loomer Sloopwerken staat graag voor u klaar. Of dat nu gaat om omvangrijke of kleine sloopprojecten. Het aanvragen van een offerte voor sloopwerkzaamheden doet u eenvoudig via het aanvraagformulier op onze website. Uiteraard voorzien we u zo snel mogelijk van een op maat gemaakte offerte. Als sloopbedrijf in Amsterdam bieden we concurrerende prijzen en een uitstekende klantgerichte service. De omvang van het sloopproject is daarbij niet van belang.

Uiteraard kunt u bij ons ook een offerte aanvragen voor het laten verwijderen van asbest in Amsterdam. Als vanzelfsprekend beschikken we over de juiste certificaten voor het vakkundig uitvoeren van asbestverwijdering. Niet alleen voor zakelijke klanten, maar uiteraard ook voor particulieren. Het verwijderen en laten afvoeren van asbest kunt u natuurlijk ook combineren met andere sloopwerkzaamheden. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Direct een op maat gemaakte offerte aanvragen voor sloopwerkzaamheden of asbestverwijdering in Amsterdam kan natuurlijk ook.

Wij helpen u graag verder!

Vraag gratis een Offerte aan.

erkening

Onze Referenties!