Renovatie sloop

Renovatie sloop door een ervaren sloopbedrijf

Renovatie sloop kan op verschillende manieren worden ingezet. Deze sloopwerkzaamheden zorgen ervoor dat de draagconstructie van het pand intact blijft. Bijvoorbeeld als het gaat om renovatiesloop binnen bedrijfshallen, kantoorruimtes of winkelpanden. Deze sloopwerkzaamheden bereiden een bestaand pand voor op een nieuwe bestemming of modernisering. Loomer Sloopwerken is gespecialiseerd in renovatie sloopwerkzaamheden binnen alle bedrijfsruimtes en is werkzaam door heel Nederland.

Wanneer kiezen voor renovatiesloop?

Renovatie sloop kan worden ingezet om diverse redenen. Bijvoorbeeld omdat een oud kantoorpand vernieuwd moet worden om aan de huidige eisen te kunnen voldoen. Na onze sloopwerkzaamheden is de ruimte klaar voor renovatie en modernisering. Ook als een bedrijfsruimte een nieuwe bestemming krijgt toegewezen kan renovatie sloop worden toegepast. Bijvoorbeeld door het verwijderen van inpandige ruimten of muren. Bij een renovatie sloop blijft de dragende constructie behouden. Dat wil zeggen dat alleen inpandige ruimten, muren, wanden, vloeren en kozijnen worden verwijderd. Is er asbest aanwezig in het pand dat gerenoveerd moet worden? Dan staan we tevens voor u klaar met asbest verwijdering.

Pand gedeeltelijk laten slopen voor renovatie: wat houdt dat in?

Als het gaat over renovatiesloop, dan worden sommige delen van de ruimte verwijderd. Bijvoorbeeld een afscheiding in de vorm van een wand of muur. Maar, ook het slopen van betonvloeren maakt onderdeel uit van renovatie sloopwerkzaamheden. Deze vorm van slopen wordt in de meeste gevallen aan de binnenzijde van het bedrijfspand uitgevoerd:

 • Verwijderen van kozijnen en ramen
 • Slopen van binnenmuren en afscheidingen
 • Doorbreken van ruimtes
 • Slopen van betonvloeren

Hoewel de ruimte volledige gestript kan worden, blijft de dragende constructie van de ruimte intact. Na de sloopwerkzaamheden van Loomer Sloopwerken, is de bedrijfsruimte direct klaar voor een ingrijpende verbouwing of renovatie. Binnen ons team werken we altijd aan de hand van een duidelijk werkplan, gebaseerd op een grondig onderzoek vooraf.

Wij zijn ook gespecialiseerd in het slopen van badkamers/ mutatie woningen dit doen we onder andere voor woningbouw verenigingen en aannemers.

Werkwijze bij renovatie sloop door Loomer Sloopwerken

Een renovatiesloop van een bedrijfshal, kantoorpand of winkelruimte vergt een goede voorbereiding. Bij Loomer Sloopwerken voeren we dan ook altijd een grondige inspectie uit. Dit onderzoek brengt eventuele moeilijkheden of bijzonderheden in kaart. Op deze manier kan de renovatie sloop niet alleen veilig, maar ook accuraat worden uitgevoerd. Na de inspectie stellen we, in overleg met u als opdrachtgever, een stappenplan op. Dit werkplan geeft inzicht in de sloopwerkzaamheden die stap-voor-stap worden uitgevoerd. De werkwijze van renovatie sloop bij Loomer Sloopwerkzaamheden omvat ook:

 • Grondige inspectie van het pand ter plaatse
 • In kaart brengen van bijzonderheden (aanwezigheid van asbest)
 • Opstellen van een maatwerk werkplan
 • Afsluiten van gas, water en elektriciteitsleidingen
 • Demonteren van kasten, deuren en andere losse objecten
 • Aanvang renovatiesloop
 • Schoon opleveren van de betreffende ruimte

Nadat het plan is opgesteld kan er worden begonnen met de voorbereiding. Als het gaat om renovatie sloopwerkzaamheden binnen een bedrijfsruimte, dan is het afsluiten van gas, water en elektriciteitsleidingen van groot belang. Zo kunnen gevaarlijke situaties tijdens de sloop worden voorkomen. Daarna worden de losse onderdelen binnen een pand verwijderd.

In overleg met u blijven deze bewaard of worden ze desgewenst door ons afgevoerd. Daarna kan er worden begonnen met een gestructureerde sloop. Zodra de werkzaamheden zijn afgerond, zorgen we ervoor dat de ruimte schoon en opgeruimd wordt opgeleverd.

Sloopbedrijf voor renovatie sloopwerkzaamheden binnen bedrijfspanden

Loomer Sloopwerken is dé specialist op het gebied van renovatiesloop binnen allerlei soorten zakelijke ruimtes. Dat kan een winkelpand of kantoor zijn, maar uiteraard ook een bedrijfs- of fabriekshal. Een goed eindresultaat is altijd een garantie. Naast onze ruime ervaring en expertise, beschikken we ook over professionele machines die kunnen worden ingezet tijdens renovatie sloopwerkzaamheden. Voorbeelden daarvan zijn:

 • Handgereedschappen voor precisiewerk
 • Bobcat, mini-shovels en minikranen (voor zowel binnen- als buitengebruik)
 • Stofemissie-beheersystemen (afgestemd op de ruimte)

De machines en gereedschappen die we inzetten worden afgestemd op de specifieke kenmerken van de ruimte. Omdat we tijdens de renovatiesloop gebruik maken van een stofemissie-beheersysteem, kan stofoverlast tot een minimum worden beperkt. Zodra de renovatie sloopwerkzaamheden zijn afgerond, zorgen we ervoor dat de ruimte schoon en netjes wordt opgeleverd. Sloopafval wordt door ons afgevoerd in speciale puincontainers.

Vrijblijvende offerte aanvragen voor zakelijke renovatiesloop

Heeft u een winkelpand, kantoorruimte of bedrijfshal dat gerenoveerd moet worden? Dan staat het ervaren team van Loomer Sloopwerken voor u klaar. Als ervaren sloopbedrijf zijn we actief binnen heel Nederland, zonder dat we daarbij voorrijkosten in rekening brengen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor zakelijke renovatie sloop door Loomer Sloopwerken. Zodra we uw aanvraag hebben ontvangen, voorzien we u zo snel mogelijk van een op maat gemaakte en concurrerende prijsopgave.

Onze Referenties!

Wij helpen u graag verder!

Vraag gratis een Offerte aan.

erkening