Wie Zijn Wij

Over ons

In 2006, in het meest zuidelijke stad van Nederland te weten ‘s-Hertogenbosch is Loomer opgericht. Loomer is destijds begonnen met een bus en een kraan.

Inmiddels is Loomer uitgegroeid tot een onderneming die zich heeft gespecialiseerd in sloopwerken. De werkzaamheden verdelen zich over heel Nederland.

Wij onderscheiden ons door werkzaamheden aan te bieden voor het midden-segment. Hieronder verstaan wij juist díe werkzaamheden die voor de grote ondernemingen vaak niet interessant genoeg zijn en voor kleine zelfstandigen juist niet toegankelijk/ te omvangrijk zijn. Mede door de groei die het bedrijf de afgelopen jaren heeft doorgemaakt hebben wij ons juist hier volledig op kunnen toeleggen.

Daarnaast werken wij regelmatig samen met verschillende partijen waaronder hoveniers, stratenmakers, transport-, grondverzet- en bouwbedrijven.

Loomer is jong van geest en staat open voor vernieuwing en vooruitgang.

Samen met een enthousiast team dat de handen uit de mouwen wil steken staan wij voor u klaar. Door een persoonlijke benadering, korte communicatielijnen en met gedegen kennis van zaken maken wij uw project tot een succes!

Als sloopbedrijf vinden wij het erg belangrijk dat onze opdrachtgevers niet teveel betalen.

Eerlijkheid en betrouwbaarheid staan hierbij op de eerste plaats bij Loomer-sloopwerken

MEER DAN 21 Jaar Ervaring!

Wij combineren uitstekend vakmanschap, keiharde werkmentaliteit en lage prijzen waardoor u nooit een euro teveel betaalt. Wat helaas bij vele andere sloopbedrijven en aannemers wel anders is.

BESTE MATERIEEL

Loomer-sloopwerken heeft alle soorten gereedschap of materiaal in huis voor grote klussen of kleine klussen wij zijn van alle markten thuis op het gebied van sloopwerk!

GEMOTIVEERD SLOOPTEAM

Onze medewerkers zijn allemaal zeer ervaren en hebben kennis van de zaken waar zij mee bezig zijn. Zij werken allemaal al jaren voor ons bedrijf en gaan nog steeds iedere dag met plezier naar hun werk.

SERVICES

Wij verrichten alle voorkomende sloopwerkzaamheden bij particulieren die bijvoorbeeld onlangs een woning hebben gekocht. Of bij mensen die wat willen renoveren / verbouwen. Daarnaast zijn er ook nog die hun woning in de oorspronkelijke staat moeten terug brengen. Wij werken regelmatig voor makelaars, VvE´s, onroerend goed bezitters, project ontwikkelaars en huurders van kantoren, winkels, instellingen en bedrijfspanden.


Door heel het land

Zijn wij actief

Vestigingen

Actief door heel Nederland

Algemeen

T. 0850655799

Rotterdam

T. 0103074857

Amsterdam

T. 0202611326

Utrecht

T. 0302271893

Den Haag

T. 0702211637

Den Bosch

T. 0732032513

WAAROM SLOOPBEDRIJF LOOMER?

Een betaalbare sloopbedrijf

Weinig overheadkosten, geen duur en fancy kantoor en altijd op zoek naar de oplossingen. Dit maakt dat wij de beste prijs hebben.

WERKZAAM IN HET HELE LAND

Wij hebben een landelijke dekking en onze opdrachtgevers bevinden zich dan ook door het hele land in Nederland.

EEN PROFESSIONEEL TEAM

Wij hebben een team van goed gekwalificeerde professionals bij elkaar kunnen krijgen om al onze particuliere en zakelijk klanten te bedienen.

× Whatsapp nu!