info@loomer-sloopwerken.nl 085-0655799 | Actief in Heel Nederland
About
Over ons

In 2006, in het meest zuidelijke stad van Nederland te weten ‘s-Hertogenbosch is Loomer opgericht. Loomer is destijds begonnen met een bus en een kraan.

Inmiddels is Loomer uitgegroeid tot een onderneming die zich heeft gespecialiseerd in sloopwerken. De werkzaamheden verdelen zich over heel Nederland.

Wij onderscheiden ons door werkzaamheden aan te bieden voor het midden-segment. Hieronder verstaan wij juist díe werkzaamheden die voor de grote ondernemingen vaak niet interessant genoeg zijn en voor kleine zelfstandigen juist niet toegankelijk/ te omvangrijk zijn. Mede door de groei die het bedrijf de afgelopen jaren heeft doorgemaakt hebben wij ons juist hier volledig op kunnen toeleggen.

Wij gaan ervoor

100%

Counter

78%

Uitgevoerde projecten

2020

90%

Tevreden klanten

2020

69%

VOLTOOIDE PROJECTEN

2020

24%

Werknemers uitbreiding

2020

About Image
About Image

Loomer Sloopwerken is jong van geest.

Loomer Sloopwerken is jong van geest en staat open voor vernieuwing en vooruitgang.

Samen met een enthousiast team dat de handen uit de mouwen wil steken staan wij voor u klaar. Door een persoonlijke benadering, korte communicatielijnen en met gedegen kennis van zaken maken wij uw project tot een succes!

Als sloopbedrijf vinden wij het erg belangrijk dat onze opdrachtgevers niet teveel betalen.  Eerlijkheid en betrouwbaarheid staan hierbij op de eerste plaats bij Loomer sloopwerken

MEER DAN 21 JAAR ERVARING!
Wij combineren uitstekend vakmanschap, keiharde werkmentaliteit en lage prijzen waardoor u nooit een euro teveel betaalt. Wat helaas bij vele andere sloopbedrijven en aannemers wel anders is.

BESTE MATERIEEL
Loomer Sloopwerken heeft alle soorten gereedschap of materiaal in huis voor grote klussen of kleine klussen wij zijn van alle markten thuis op het gebied van sloopwerk!

GEMOTIVEERD PERSONEEL
Onze medewerkers zijn allemaal zeer ervaren en hebben kennis van de zaken waar zij mee bezig zijn. Zij werken allemaal al jaren voor ons bedrijf en gaan nog steeds iedere dag met plezier naar hun werk.

SERVICES
Wij verrichten alle voorkomende sloopwerkzaamheden bij particulieren die bijvoorbeeld onlangs een woning hebben gekocht. Of bij mensen die wat willen renoveren / verbouwen. Daarnaast zijn er ook nog die hun woning in de oorspronkelijke staat moeten terug brengen. Wij werken regelmatig voor makelaars, VvE´s, onroerend goed bezitters, project ontwikkelaars en huurders van kantoren, winkels, instellingen en bedrijfspanden.

About Image