Totaal sloop

Totaal sloop door Loomer Sloopwerken

Loomer Sloopwerken is gespecialiseerd in de totaalsloop van bedrijfspanden, winkels en kantoorruimten. Maar, ook voor het slopen van appartementencomplexen en andere hoogbouw staan we voor u klaar. Als erkend sloopbedrijf beschikken we over een ervaren en vakkundig team. In combinatie met de juiste machines zijn we in staat om elke totaalsloop tot een succesvol einde te kunnen brengen. of dat nu gaat om grootschalige of kleine sloopprojecten. Uiteraard voorzien we u daarbij van een persoonlijke en klantgerichte service. Onze diensten worden daarnaast altijd als maatwerk geleverd.

 

Wanneer kiezen voor totaal sloop door een sloopbedrijf?

Totaalsloop houdt in dat het pand in zijn geheel wordt gesloopt en verwijderd. Dat is bijvoorbeeld noodzakelijk omdat de grond waarop het gebouw staat een andere bestemming krijgt. Ook als een bedrijfspand gedateerd is of als de bouwconstructie niet meer voldoende veilig is kan worden gekozen voor totaalsloop. Andere redenen voor totaalsloop zijn:

 • Bouwconstructie die niet aan de huidige eisen voldoet
 • Gedateerde bedrijfsruimten
 • Andere bestemming voor de bouwgrond
 • Als onderdeel van een renovatie of nieuwbouw
 • Bedrijfsuitbreiding

In sommige gevallen is een totaalsloop ook nodig om ruimte te kunnen maken voor nieuwbouw en uitbreiding. Wat de reden ook is, uw project is bij Loomer Sloopwerken in goede handen. Van eerste inspectie tot aan het schoon opleveren van de bouwgrond.

Totaal sloop aan de hand van een bouwinspectie en goede voorbereiding

Een totaalsloop van een zakelijk pand is vaak complex en ingrijpend. Een goede voorbereiding en inspectie voorafgaand aan de sloop is dan ook van belang. Zo kunnen vervelende of onverwachte situaties tijdens de werkzaamheden worden voorkomen. Bij Loomer Sloopwerken wordt een totaalsloop altijd uitgevoerd aan de hand van een grondige inspectie. Het bestaande gebouw wordt onderzocht op de stabiliteit en veiligheid, maar ook op bouwmaterialen die in aanmerking komen voor hergebruik. Een inspectie tijdens de voorbereiding op de totaalsloop kan er, afhankelijk van het project, zo uitzien:

 • Inspecteren van zowel de binnen- als buitenzijde
 • Controle op de aanwezigheid van asbest
 • In kaart brengen van water, gas en elektriciteitsleidingen
 • Optekenen van bouwmateriaal voor hergebruik

Is er asbest aanwezig in of rondom het pand dat gesloopt moet worden? Dan voorzien we u graag van een passend voorstel voor asbest verwijdering. Deze werkzaamheden krijgen als vanzelfsprekend voorrang op de totaalsloop. Zodra het pand vrij is van asbest, kunnen gas, water en elektriciteitsleidingen worden afgesloten. Op deze manier worden gevaarlijke situaties tijdens de totaalsloop voorkomen. Ook als er herbruikbaar bouwmateriaal aanwezig is in of rondom het pand wordt dit als eerste verwijderd. In de volgende fase van de sloop worden zaken als plafonds, muren en losliggend materiaal verwijderd. Daarna kan er een start worden gemaakt met de totaalsloop van een bedrijfshal, winkel of kantoor.

Op maat gemaakte totaal sloop projecten voor zakelijke ruimtes

Loomer Sloopwerken is dé specialist op het gebied van maatwerk sloopprojecten voor zakelijke opdrachtgevers. Of dat nu gaat om renovatiesloop, casco sloop of totaalsloop. Onze werkzaamheden worden altijd afgestemd op uw wensen én de behoefte van het pand. Door onze ruime ervaring kunnen we u tevens voorzien van een passend advies. Onze maatwerk sloopdiensten zorgen voor een algehele ontzorging door:

 • Totaalsloop door heel Nederland
 • Ontzorgt van A tot Z
 • Korte wachttijden
 • Slopen volgens uw wensen en een stappenplan
 • Eigen afvoer van sloopafval en puin
 • Concurrerende tarieven voor sloopdiensten

Binnen ons team hebben we de beschikking over ervaren vakmensen, professionele machines en gereedschappen waarmee we elk sloopproject tot een goede einde kunnen brengen. Of dat nu gaat om kleine totaalsloop werkzaamheden of ingrijpende sloopprojecten zoals appartementencomplexen, bedrijfshallen of industriële ruimtes. Ook voor asbestverwijdering voorafgaand aan de sloop staat Loomer Sloopwerken voor u klaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen voor totaal sloop projecten

Wilt u een oud bedrijfspand laten slopen ten behoeve van nieuwbouw of renovatie? Of heeft de grond waarop de zakelijke ruimte zich bevindt een andere bestemming gekregen? Laat de totaalsloop dan over aan de ervaren specialisten van Loomer Sloopwerken. Ons team is werkzaam binnen heel Nederland. Daarnaast voorzien we u graag van een maatwerk prijsopgave als u vandaag nog een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt.

Dat doet u eenvoudig via onze website. Via het aanvraagformulier kunt u ons laten weten om wat voor een soort sloopproject het gaat. Nadat we uw aanvraag voor totaalsloop hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met u op voor het inplannen van een afspraak. Naast totaalsloop staat Loomer Sloopwerken uiteraard ook voor u klaar als het gaat om bobcat werk, hak en breekwerk of renovatiesloop.

Wij helpen u graag verder!

Vraag gratis een Offerte aan.

erkening

Onze Referenties!