Sloopbedrijf Tilburg

Sloopbedrijf Tilburg

Sloopbedrijf in Tilburg

Loomer Sloopwerken is hét sloopbedrijf in Tilburg en omgeving. Bij ons bent u niet alleen aan het juiste adres voor particulier sloopwerken, maar ook voor zakelijke sloopprojecten. Binnen ons sloopbedrijf beschikken we over een ervaren en vakkundig team. Daardoor zijn we uw professionele partner in grote en kleine sloopwerkzaamheden. Bijvoorbeeld voor het laten slopen van keukens, betonnen vloeren of wanden. Ook voor omvangrijke projecten zoals renovatie- of casco sloop kunt u op ons rekenen. Als sloopbedrijf in Tilburg voorzien we u van een klantvriendelijke en op maat gemaakte service tegen een concurrerend tarief.

 

Betrouwbaar sloopbedrijf regio Tilburg

Sloopwerkzaamheden binnen uw woning of bedrijfspand laat u liever over aan een professioneel sloopbedrijf in Tilburg. In de eerste plaats omdat het uitvoeren van sloopwerken ervaring en inzicht vereist. Het werkgebied van Loomer Sloopwerken bevindt zich in heel Nederland. Een project kan dus altijd snel en volgens uw wensen worden uitgevoerd. Of dat nu gaat om particuliere of zakelijke sloopprojecten. Ons ervaren team werkt ook in opdracht van architecten of een Vereniging van Eigenaren. U mag van ons een professionele dienstverlening verwachten. Uiteraard geheel op maat gemaakt.

Particuliere en zakelijke sloopwerkzaamheden omgeving Tilburg

Loomer Sloopwerken in Tilburg is gespecialiseerd in vrijwel alle soorten sloopwerk. Van het slopen en demonteren van oude schoorstenen en schouwen, tot aan het wegbreken van gewapende betonnen vloeren en wanden. Ook voor casco sloop en renovatie sloop staan we voor u klaar. Bijvoorbeeld binnen een oude woning, een appartementencomplex of een fabriekshal. Heeft u een zakelijk pand dat wordt voorzien van een nieuwe bestemming?

Ook dan staat het ervaren team van ons sloopbedrijf in Tilburg voor u klaar. Uiteraard voorzien we u van een all-in service. Dat betekent dat we werken volgens een werkplan op basis van een vooraf uitgevoerde inspectie ter plaatse. Sloopwerkzaamheden kunnen op deze manier altijd veilig en volgens de geldende richtlijnen worden uitgevoerd. Dat geldt overigens ook voor zakelijke of particuliere asbestverwijdering in de omgeving van Tilburg.

Asbest laten verwijderen door Loomer Sloopwerken

Asbest laten verwijderen door een sloopbedrijf in de buurt van Tilburg? Ook dan kunt u gebruik maken van de dienstverlening van Loomer Sloopwerken. Wij verzorgen asbestverwijdering voor zowel zakelijke opdrachtgevers als particulieren. Bijvoorbeeld omdat het dak van uw oude woning is voorzien van asbest, of omdat u asbest wilt laten verwijderen binnen een kantoorpand of bedrijfshal. Het laten verwijderen en afvoeren van asbest dient op een correcte en veilige manier te gebeuren.

De volksgezondheid mag hierbij niet in gevaar komen. Binnen Loomer Sloopwerken zijn we naast diverse sloopwerkzaamheden ook gespecialiseerd in asbestverwijdering. In Tilburg, maar uiteraard ook in de directe omgeving. Dat gebeurd op een veilige en professionele manier, volgens de geldende richtlijnen. Ook het afvoeren van asbest kunt u met een gerust hart overlaten aan Loomer Sloopwerken. Ons sloopbedrijf in Tilburg heeft ruime ervaring met het verwijderen en afvoeren van asbest. Ongeacht de omvang van het project.

Ervaren sloopbedrijf voor betonboring, hak- en breekwerk

Als ervaren sloopbedrijf omgeving Tilburg verzorgt Loomer Sloopwerken ook diverse soorten betonboringen en zaagwerk. Bijvoorbeeld voor het realiseren van luchtschachten of andere openingen in een bedrijfshal of industrieel pand. Ook voor hak- en breekwerk staan we voor u klaar. In opdracht van zakelijke opdrachtgevers, maar ook voor particulieren. Bijvoorbeeld voor het slopen van diverse soorten betonnen vloeren, wanden of muren. Uiteraard voeren we bij dit soort sloopwerkzaamheden in Tilburg altijd een grondige inspectie uit.

Dragende delen blijven op deze manier intact zodat de constructie van een woning of gebouw geen schade oploopt door de sloopwerkzaamheden. Daarnaast is ons sloopbedrijf in Tilburg ook gespecialiseerd in allerlei soorten andere sloopdiensten. Voorbeelden daarvan zijn casco sloop van een woning ten behoeve van modernisering of nieuwbouw. Ook renovatiesloop van oude boerderijen of zakelijke ruimtes behoort tot de mogelijkheden.

Maatwerk offerte aanvragen voor sloopwerkzaamheden in Tilburg

Bent u een zakelijk opdrachtgever of bent u in het bezit van een bedrijfspand? Vraag dan vandaag nog een maatwerk offerte aan bij ons sloopbedrijf in Tilburg. Dat geldt uiteraard ook voor particulieren. Heeft u de wens om uw woning te verbouwen en denkt u na over een herindeling? Ook dan kunt u gebruik maken van onze ervaring in sloopwerkzaamheden. Bijvoorbeeld als u de oude badkamer wilt laten slopen of als uw keuken, bijbouw of garage aan vernieuwing toe is. In alle gevallen is het raadzaam om online een op maat gemaakte offerte aan te vragen. Uiteraard voorzien wij u zo spoedig mogelijk van een passend prijsvoorstel. U mag van ons een all-in service verwachten tegen concurrerende tarieven.

Wij helpen u graag verder!

Vraag gratis een Offerte aan.

erkening

Onze Referenties!