Casco sloop

Casco sloop van bedrijfsruimten door Loomer Sloopwerken

De casco sloop van bedrijfsruimten laat u liever over aan een ervaren sloopbedrijf. Dat kan gaan om kantoorpanden, een winkelruimte of bedrijfshal. Bijvoorbeeld ten behoeve van een restauratie, verbouw of nieuwbouw. Loomer Sloopwerken is gespecialiseerd in het casco slopen van ruimtes die voor zakelijke doeleinden worden gebruikt. Voorbeelden daarvan zijn het verwijderen en doorbreken van wanden, muren en vloeren. Met een casco sloop kan de indeling van een ruimte worden veranderd. Dit is bijvoorbeeld nodig om uit te kunnen breiden, maar casco sloop wordt ook toegepast om de bestemming van een pand te kunnen veranderen. Loomer Sloopwerken adviseert u hierin graag.

 

Wanneer kiezen voor het casco slopen van een zakelijke ruimte?

Bij een casco sloop blijft het uiterlijk van de ruimte intact. Casco sloop heeft alleen effect op de inpandige indeling van een bedrijfshal, kantoor of winkelruimte. Dit is bijvoorbeeld nodig bij ingrijpende renovaties, vernieuwingen of of een verbouwing. Ook als een bestaande bedrijfsruimte gemoderniseerd moet worden kan er worden gekozen voor casco sloop:

  • Renoveren van bedrijfsruimten
  • Bestemming van het pand veranderen
  • Modernisering van een winkelpand
  • Uitbreiden van bedrijfshallen

Loomer Sloopwerken staat graag voor u klaar als het gaat om casco sloop bij renovatieprojecten. Bijvoorbeeld omdat het huidige bedrijfspand niet meer aan de eisen voldoet. Ook als de bestemming van de ruimte veranderd moet worden kunt u rekenen op ons vakmanschap. Het casco slopen van een zakelijke ruimte wordt ook toegepast bij een modernisering of uitbreiding. Dat kan gaan om het doorbreken van wanden of dragende muren, maar uiteraard ook om het verwijderen van kozijnen of het saneren van asbest.

Inpandig slopen van een bedrijfsruimte overlaten aan een professioneel sloopbedrijf

Het inpandig of casco slopen van een dergelijke ruimte kunt u in veel gevallen niet zelf. In de eerste plaats omdat er tijdens het casco slopen rekening moet worden gehouden met de dragende constructie. Muren en wanden kunnen niet zomaar worden verwijderd. Ook vergen deze projecten het juiste materieel. Bijvoorbeeld voor het slopen van gewapende betonvloeren of het ondersteunen van dragende delen met stempels. Is er asbest aanwezig in het pand? Dan omvat de casco sloop tevens asbestverwijdering. Het casco slopen van een bedrijfshal of kantorencomplex vereist een grondig onderzoek en een goede voorbereiding. Voorbeelden daarvan zijn het inzichtelijk maken van dragende delen, het in kaart brengen van water- en gasleidingen of andere elektra constructies die behouden moeten blijven. Bij Loomer Sloopwerken worden dergelijk projecten altijd uitgevoerd aan de hand van een werkplan. Dit draagt bij aan een vlot verloop, maar verzekerd u ook van een uitstekend eindresultaat dat aan uw eisen voldoet.

Sloopbedrijf voor casco sloop van bedrijfshallen: wat is de werkwijze?

Een casco sloop is een omvangrijk project. Naast een goede voorbereiding vergen dergelijk sloopwerkzaamheden ook een duidelijk werkplan. Bij Loomer Sloopwerken stemmen we dit plan af op de behoeften van de betreffende ruimte én uw wensen. Alle details van de casco sloop worden hierin opgenomen. Bijvoorbeeld als een specifieke muur of ruimte slechts deels gesloopt hoeft te worden. Een duidelijke werkwijze heeft een positief effect op de snelheid en kwaliteit waarmee een sloopproject kan worden afgerond. Het werkplan heeft ook een duidelijke tijdlijn. Zo weet u als ondernemer precies wanneer welke werkzaamheden worden uitgevoerd aan de bedrijfsruimte. Naast een ervaren team maken we bij Loomer sloopwerken ook gebruik van het juiste materiaal. Dit zorgt ervoor dat het project geen onnodige vertraging oploopt. De vooraf uitgevoerde analyse vertelt ons precies welke machines er nodig zijn voor het casco slopen van een winkelruimte of kantoorpand. Dat kan een Bobcat zijn, maar uiteraard ook een mini-shovel of ander professioneel handgereedschap. Natuurlijk zorgen we ervoor dat de betreffende ruimte na de casco sloop bezemschoon wordt opgeleverd. Ook het afvoeren van sloopafval zoals puin nemen we voor onze rekening. De nieuwbouw of renovatie loopt op deze manier geen vertraging op.

Vrijblijvende offerte aanvragen voor zakelijk casco sloop

Loomer Sloopwerken is dé specialist in zakelijke sloopwerkzaamheden. Ook voor het casco slopen van bedrijfsruimtes staan we voor u klaar. Bijvoorbeeld als het pand gemoderniseerd, gerenoveerd of verbouwd moet worden. Ons team staat van A tot Z voor u klaar. We voorzien u tevens graag van een passend advies. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor casco sloop. We streven ernaar om uw aanvraag zo snel mogelijk te beantwoorden met een op maat gemaakte prijsopgave. Loomer Sloopwerken is actief binnen heel Nederland. Dat betekent dat we een project snel kunnen inplannen waardoor uw plannen geen vertraging op hoeven te lopen.

Wij helpen u graag verder!

Vraag gratis een Offerte aan.

Onze Referenties!