Diensten

koppen-snellen

U kunt het koppensnellen met een gerust hart aan ons overlaten. Als u net een heikarwei achter de rug hebt en de heipalen moeten geprepareerd worden om aangesloten te worden op de rest van de fundering, dan zit u bij ons goed!

Een open haard of schouw wordt steeds minder gebruikt, omdat we tegenwoordig natuurlijk centrale verwarming hebben. Het verwijderen van je schouw geeft een hoop ruimte in je woonkamer.

Wilt u de oude schoorsteen verwijderen en laten slopen van het dak met de dragende muur eronder? Dan adviseren wij u om deze klus uit te laten besteden aan een professioneel, Loomer sloopbedrijf.

Een betonvloer slopen is en blijft een zware klus. Niet iedere betonvloer laat zich namelijk  met een handmoker in stukken slaan. Sloopbedrijf Loomer kan u uitstekend van dienst zijn bij deze zware klus.

In en rond om u woning. Slopen is een vak, wat deskundigheid, noodzakelijk inzicht en technische kennis vereist. De inzet van goed opgeleide mensen, moderne en geavanceerde machines maakt slopen tot een specialisme.

Een brand brengt schade aan uw bedrijf en/of productieproces. U wilt graag weer zo snel mogelijk operationeel zijn. Laat daarom het sloop- en opruimwerk na een brand over aan specialisten!

Badkamer laten slopen? Wij slopen uw badkamer binnen een dag en voeren meteen alles af. Inclusief sanitair, wandtegels, vloertegels, afdoppen leidingen, afvoer afval en bezemschoon. Bespaar geld en vraag een offerte aan!

Bij renovatiesloop wordt het dragende gedeelte van gebouwen en installaties intact gelaten, het leeg slopen van gebouwen (strippen) en het ontmantelen van duurzame producten en installaties, doen wij met regelmaat.

WAAROM SLOOPBEDRIJF LOOMER?

Een betaalbare sloopbedrijf

Weinig overheadkosten, geen duur en fancy kantoor en altijd op zoek naar de oplossingen. Dit maakt dat wij de beste prijs hebben.

WERKZAAM IN HET HELE LAND

Wij hebben een landelijke dekking en onze opdrachtgevers bevinden zich dan ook door het hele land in Nederland.

EEN PROFESSIONEEL TEAM

Wij hebben een team van goed gekwalificeerde professionals bij elkaar kunnen krijgen om al onze particuliere en zakelijk klanten te bedienen.

× Whatsapp nu!