info@loomer-sloopwerken.nl 085-0655799 | Actief in Heel Nederland

Badkamer laten slopen door een sloopbedrijf

Een badkamer laten slopen kan verschillende redenen hebben. Misschien omdat de huidige badkamer gedateerd is, of omdat de badkamer van de nieuwe woning niet aan uw eisen voldoet. Het slopen van een badkamer dient zorgvuldig te gebeuren. U heeft immers te maken met gas- en waterleidingen.

Loomer Sloopwerken is gespecialiseerd in het professioneel en vakkundig slopen van badkamers. Ons team werkt niet alleen snel, maar ook secuur. De opbouw van het nieuwe sanitair hoeft op deze manier geen vertraging op te leveren. Het slopen van een badkamer vereist een goede voorbereiding en afwerking. Loomer Sloopwerken staat daarom van analyse tot aan oplevering voor u klaar.

Waarom een badkamer laten slopen door Loomer Sloopwerken?

Het demonteren en slopen van een badkamer kan een behoorlijk tijdrovende klus zijn. Zeker als het gaat om oude badkamers binnen gedateerde woningen. De leidingen kunnen door toedoen van roest en corrosie moeilijk te verwijderen zijn. Dat geldt ook voor de tegels in de badkamer of douche. Professioneel gereedschap en kennis is dan vaak een vereiste. Daarnaast heeft u in de badkamer te maken met waterleidingen en gasleidingen.

Deze moeten op een vakkundige en veilige manier worden afgesloten en verwijderd om gas- en waterlekken te kunnen voorkomen. Een badkamer laten slopen biedt ook veel praktische voordelen. Loomer Sloopwerken beschikt over het juiste gereedschap waarmee de sloopwerkzaamheden snel kunnen worden afgerond. Een nieuwbouw, verbouw of renovatieproject komt op deze manier niet te liggen. Daarnaast zorgen we er tevens voor dat sloopafval zoals puin en tegels direct worden afgevoerd middels een puincontainer.

Belangrijke voorbereidingen bij de sloop van een badkamer of sanitaire ruimte

De sloop van een badkamer vereist een goede voorbereiding. Veel van deze voorbereidingen kunt u zelf doen, voorafgaand aan de sloop van de sanitaire ruimte door Loomer Sloopwerken. Enkele belangrijke taken zijn:

– Het dichtdraaien van de hoofdkraan (waterleiding)
– Kranen in de badkamer opdraaien zodat overtollig water wordt afgetapt
– De stortbak van het toilet leeg laten lopen
– Voorzie de waterleidingen van knelkoppelingen
– Schakel de elektriciteit uit (groep badkamer meterkast)

Als u uw badkamer wilt laten slopen door Loomer Sloopwerken, dan zorgen ook wij voor de juiste voorbereiding. Dat doen we door de badkamer van een grondige inspectie te voorzien, alvorens er wordt gestart met de demontage. Dat is zeker van belang als u de ruimte wilt vergroten of doorbreken. Het is dan belangrijk om onderzoek te doen naar dragende muren.

Hoe gaat het slopen van een badkamer in zijn werk?

Als de juiste voorbereidingen zijn getroffen, kan er worden begonnen met het slopen van de badkamer. Ook dit dient zorgvuldig en in de juiste volgorde te gebeuren. Binnen het team van Loomer Sloopwerken hanteren we een praktische volgorde. Dit is tevens afhankelijk van de ruimte én uw wensen voor wat betreft de sloop. De volgorde kan er als volgt uitzien:

– Demonteren en verwijderen van kranen. Onder andere van de wastafel, de douche en het bad.
– Het verwijderen van het toilet en de wastafel. De afvoeren worden afgesloten om stankoverlast vanuit het riool te kunnen voorkomen.
– Demontage van de verlichting, de bijbehorende schakelaars en de elektriciteitsleidingen.
– Slopen en verwijderen van het ligbad of de douchebak. Ook deze afvoer wordt door ons afgesloten.
– Sloop van de verwarming en radiator nadat de cv-ketel is uitgeschakeld. De radiator wordt afgetapt en afgekoppeld.
– Het verwijderen van de tegels en de vloer met het juiste gereedschap.
– Afvoeren van sloopafval zoals tegels, puin en stof.

Het slopen van een badkamer laat u liever over aan een professioneel sloopbedrijf. Bij Loomer Sloopwerken beschikken we over een jarenlange ervaring en een team van vakkundig personeel. Dat zorgt ervoor dat uw badkamer vakkundig en snel wordt gesloopt zodat het plaatsen van nieuw sanitair niet op zich hoeft laten wachten.

Uiteraard zorgen we ervoor dat de ruimte schoon wordt opgeleverd. U hoeft dus zelf niet te zorgen voor het afvoeren van sloopafval. Heeft u andere wensen met betrekking tot het slopen van uw oude sanitair? Ook dan kiest u voor een professioneel sloopbedrijf. Door onze ruime ervaring in het vak kunnen we u altijd van een passende oplossing voorzien.

Vrijblijvende offerte aanvragen voor het slopen van een badkamer

Heeft u een oude woning gekocht met een gedateerde badkamer? Wilt u uw badkamer laten slopen als onderdeel van een verbouw of renovatieproject? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij Loomer Sloopwerken. Wij voorzien u altijd van een maatwerk prijsopgave die voldoet aan uw wensen én die van uw badkamer.

Contact

Stuur een berichtje...

    Verzend Bericht