info@loomer-sloopwerken.nl 085-0655799 | Actief in Heel Nederland

Keuken laten slopen door Loomer Sloopwerken

Een keuken slopen is een behoorlijk intensieve klus. Vaak moeten niet alleen de keuken zelf, maar ook de tegels, vloer en muren worden gesloopt. Zeker als u de keuken wilt laten slopen ten behoeve van een renovatie klus voor het creëren van meer ruimte. Uiteraard is het verwijderen en slopen van een oude keuken ook nodig als deze toe is aan vervanging.

In alle gevallen is het raadzaam om de werkzaamheden over te laten aan een erkend sloopbedrijf. Loomer Sloopwerken is gespecialiseerd in het vakkundig slopen en verwijderen van alle soorten keukens. Uiteraard houden we daarbij rekening met uw wensen. Of dat nu gaat om het slopen van een keuken voor nieuwbouw, verbouw of renovatie. Heeft u een nieuwe keuken gekocht? Ook dan staat het team van Loomer Sloopwerken voor u klaar.

Waar rekening mee houden bij het slopen van een keuken?

Het slopen van de oude keuken vereist een goede voorbereiding. Als ervaren sloopbedrijf weten we precies met welke moeilijkheden of vragen u mogelijk te maken krijgt. Onze werkzaamheden worden dan ook altijd voorafgegaan door een inspectie. Tijdens deze inspectie bekijken we de staat van de keuken en of deze verbonden is met de dragende delen van de woning. Wilt u een doorbraak maken waarbij er een draagmuur moet worden verwijderd? Loomer Sloopwerken voorziet u van een goed advies. Zo komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan.

Een keuken slopen roept ook enige vragen op die het verwijderen van de oude keuken makkelijker maken. Wordt de nieuwe keuken herbouwd op dezelfde plaats? En moet de vloer van de keuken ook gesloopt worden? Tijdens onze sloopwerkzaamheden houden we ook rekening met mogelijk stukadoorswerk. Zo loopt uw verbouw- of renovatieproject geen vertraging op. Daarnaast bepalen we of het slopen van de keuken effect heeft op de constructie van de ruimte en de rest van de woning.

Keuken laten slopen door een sloopbedrijf: wat is de werkwijze?

Als u uw keuken laat slopen door Loomer Sloopwerken, dan wordt er altijd een werkplan opgesteld. Het vakkundig verwijderen en slopen gebeurd dan ook altijd in een logische volgorde. Zo laten we het proces vlot en veilig verlopen. Nadat de inspectie is afgerond en het werkplan is opgesteld kan er worden begonnen met de sloop. Het is goed om te weten dat Loomer Sloopwerken ook zorgt voor het bezemschoon opleveren van de ruimte. Het plaatsen van de nieuwe keuken hoeft op deze manier geen vertraging op te lopen.

1. Uw keuken slopen begint met het afsluiten van elektra, water en gasleidingen. Op deze manier kunnen we veilig beginnen aan het demonteren van de betreffende keuken.
2. Als dit is gebeurd, kan er worden gestart met het verwijderen van de losse onderdelen. Vaak zijn dit de keukenkasten, het aanrechtblad en het keukenblok.
3. Daarna wordt de keukenapparatuur gedemonteerd en verwijderd. Bij het slopen van een keuken is het belangrijk om onderscheid te maken tussen apparatuur dat moet worden bewaard of afgevoerd. Een vakkundige demontage is dus een vereiste.
4. Nu het keukenblok en de apparatuur is verwijderd, kan er worden begonnen met het slopen van de wand- en vloertegels. Het verwijderen van de vloertegels is natuurlijk alleen van belang als u ook de keukenvloer wilt laten slopen.
5. Alle leidingen worden op de juiste manier afgedopt. Zo kunnen ze straks weer veilig worden aangesloten als er eventueel een nieuwe keuken wordt geplaatst.
6. Moet er een doorbraak worden gemaakt waarbij er een (draag)muur moet worden verwijderd? Dan is dit de volgende stap.
7. Bij het slopen van een keuken komt afval vrij in de vorm van puin en tegels. Bij Loomer Sloopwerken voeren we dit sloopafval keurig voor u af. Dat doen we in puincontainers die desgewenst door ons worden aan- en afgevoerd. Na het afvoeren van het afval zorgen we ervoor dat de ruimte bezemschoon wordt achtergelaten.

Als u uw keuken wilt laten slopen, staat Loomer Sloopwerken van start tot oplevering voor u klaar. Bijvoorbeeld omdat u de oude keuken wilt vervangen door een nieuwe, of omdat u de indeling van de ruimte wilt veranderen. Uiteraard zorgen we ook voor de sloop van keukens in oude huizen of renovatieprojecten.

Kosten voor de sloop van een keuken: vrijblijvende offerte aanvragen

De kosten voor het vakkundig en veilig laten slopen van uw keuken zijn afhankelijk van diverse factoren. Hierbij kunt u denken aan de grootte van de keuken en de omvang van het project. Het laten slopen van muren of keukenvloeren heeft effect op de totale kosten. We voorzien u daarom graag van een vrijblijvende en op maat gemaakte offerte als u uw keuken wilt laten slopen door Loomer Sloopwerken.

Contact

Stuur een berichtje...

    Verzend Bericht