Over ons

Loomer Sloopwerken

Actief sinds 2006!

In 2006, in het meest zuidelijke stad van Nederland te weten ‘s-Hertogenbosch is Loomer opgericht. Loomer is destijds begonnen met een bus en een kraan.

Inmiddels is Loomer uitgegroeid tot een onderneming die zich heeft gespecialiseerd in sloopwerken. De werkzaamheden verdelen zich over heel Nederland.

Wij onderscheiden ons door werkzaamheden aan te bieden voor het midden-segment. Hieronder verstaan wij juist díe werkzaamheden die voor de grote ondernemingen vaak niet interessant genoeg zijn en voor kleine zelfstandigen juist niet toegankelijk/ te omvangrijk zijn. Mede door de groei die het bedrijf de afgelopen jaren heeft doorgemaakt hebben wij ons juist hier volledig op kunnen toeleggen.

Wat over Loomer Sloopwerken...

Al 15 Jaar  een begrip

op het gebied van Sloopwerkzaamheden

Loomer Sloopwerken is jong van geest.

Loomer Sloopwerken is jong van geest en staat open voor vernieuwing en vooruitgang.

Samen met een enthousiast team dat de handen uit de mouwen wil steken staan wij voor u klaar. Door een persoonlijke benadering, korte communicatielijnen en met gedegen kennis van zaken maken wij uw project tot een succes!

Als sloopbedrijf vinden wij het erg belangrijk dat onze opdrachtgevers niet teveel betalen.

Eerlijkheid en betrouwbaarheid staan hierbij op de eerste plaats bij Loomer sloopwerken.

 

MEER DAN 21 JAAR ERVARING!

Wij combineren uitstekend vakmanschap, keiharde werkmentaliteit en lage prijzen waardoor u nooit een euro teveel betaalt. Wat helaas bij vele andere sloopbedrijven en aannemers wel anders is.

 

BESTE MATERIEEL

Loomer Sloopwerken heeft alle soorten gereedschap of materiaal in huis voor grote klussen of kleine klussen wij zijn van alle markten thuis op het gebied van sloopwerk!

 

GEMOTIVEERD PERSONEEL

Onze medewerkers zijn allemaal zeer ervaren en hebben kennis van de zaken waar zij mee bezig zijn. Zij werken allemaal al jaren voor ons bedrijf en gaan nog steeds iedere dag met plezier naar hun werk.


Wij helpen u graag verder!

Vraag gratis een Offerte aan.

erkening

Onze Referenties!